FOTO  Čak 20 modnih revija na 10.Riječkim stepenicama

moda i ljepota, riječke stepenice
10.Riječke stepenice, jedna od najvećih modnih manifestacija u Hrvatskoj, koja krajem kolovoza slavi deset godina uspješnog održavanja i predstavlja jedinstvenu modnu priču u trajanju od dva dana već je najavljena prekrasnom modnom kampanjom.

Veliko slavlje mode biti će proslavljeno sa čak dvadeset modnih revija i kolekcija za jesen/zimu.

26.kolovoza na stepenicama pored Grand hotela Bonavia predstaviti će se petnaest modnih kuća i dizajnera među kojima su: Vesna Sposa, Salon Marie, Butik Rival, Andrea Zvono design, Vjenčanice Biba, Hero4Heroes, Jeordie's, Ivana Jurić design, Showroom Antonela, Katarina Mamić design, Anja Stehlik, Adriana Rajčić design, Lurex odijela, Chic IB bags, očna optika Ghetaldus Rijeka, a prilika je kao i do sada dana mladima pa će kolekciju predstaviti i učenici Srednje trgovačka i tekstilne škola iz Rijeke, iz sektora mode, tekstila i kože. Program ove godine vodi Vlatka Pokos.

Druga večer 10.Riječkih stepenica preseliti će 27.8. na trg ispred HNK Ivana pl. Zajca gdje će biti prikazane revije poznatih svjetskih brandova. ''Posebno mi je drago da veliki jubilej projekta ove godine slavimo dvije večeri na dvije lijepe lokacije u centru grada te da je najveća i najstarija tekstilna tvrtka u Rijeci AMEC Rijekatekstil prihvatila moju ponudu za suradnju pa će u subotu svi moći uživati u kolekcijama Max Mare, MAX & CO., Marelle, Weekend Max Mare i Tosce Blu'', kaže Ivana Delač Đolo, direktorica manifestacije.
Obje večeri počinju u 20 i 30 sati, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje.