Burna veza koštala ju života: Zaljubila se s 12, rodila sa 14 - ubijena sa 17!

Britanka Kelsey Shaw (17) pronađena je mrtva u svom stanu, s teškim ozljedama, koje joj je nanio dečko, 19-godišnji Callum Willcocks, s kojim ima trogodišnju kćerkicu.

Na prvi pogled, njihova se veza činila kao obična dječja ljubav iz Liverpoola. Kelsey Shaw je imala 12, a Callum Willscocks 14 godina kada su se upoznali i započeli svoju romansu.

Međutim, Callum je već tada bio ovisan o alkoholu i čak je deset puta izbačen iz škole. Sljedeće godine Kelsey je ostala trudna i 2008. godine rodila je njihovu kći Caitlin.

Ovisan o kokainu

Ipak, veza Kelseya i Calluma postajala je sve nasilnija. Mladić je postao ovisan o kokainu zbog čega je bio čest gost u lokalnoj policiji i sudu, a dobio je i tri godine zatvora zbog posjedovanja kokaina i heroina.

Uvjeren da ga Kelsey vara, Callum se u zatvoru predozirao, a naknadno pokušao i objesiti no svaki put ga je spasilo zatvorsko osoblje.

Po izlasku iz zatvora, 2010. godine, obnovio je svoju vezu s Kelsey, ali je istodobno trošio 1.600 funti na kokain, dok je Kelsey upisala fakultet i brinula o njihovoj kćerkici.

Kada je 2011. godine ponovo ostala trudna s njim, pobacila je, a Callumu je rekla da viđa drugog i objasnila da želi prekid.

O djetetu sada brine baka

Šokirani mladić joj je zaprijetio da će izvršiti samoubojstvo, zbog čega ga je djevojka ponovno primila natrag.

Nakon burne svađe, prošlog tjedna Callum ju je počeo daviti nakon čega ju je ostavio samu bez svijesti.

Umrla je sljedećeg dana u bolnici, a točan uzrok smrti još se istražuje.

Callum je najprije optužen, a zatim i osuđen na 16 godina zatvora zbog ubojstva, a za njihovu kći sada se brine Kelseyjina majka Patricia.

izvor: javno.hr