FOTO   Broadwayski mjuzikl u Čitluku

Čitluk, mjuzikl

Naime, riječ je o poznatom božićnom mjuziklu ''Dvoje iz Galileje'' američkoga redatelja Richarda Monteza.
Ovaj poznati redatelj je cijeli svoj život posvetio kazalištu i kazališnim angažmanom je proputovao više od 80 zemalja svijeta na 4 svjetska kontinenta, a ove će godine Čitluku pružiti posebnu čast i učiniti ga domaćinom mjuzikla svjetskih razmjera.
''Dvoje iz Galileje'' je nježna, zabavna i umjetnički razigrana interpretacija događaja koji su prethodili rođenju Isusa Krista. Iako prikazuje često obrađivanu temu, mjuzikl je doista originalan, neobično slikovit, a zbog čarobne glazbe, duhovitog scenarija i maštovite režije, nadasve šarmantan.

Ovo je mjuzikl koji će vas razigrano i nevino približiti ljudima biblijskog vremena. Marija i Josip lišeni su uobičajene nedodirljivosti te su nam predstavljeni bliskima i jednostavnima, barem do trenutka dok božanska posjeta nije na dramatičan način promijenila smjer njihovog života.

Više od 200 raskošnih kostima, ambiciozna scenografija, maštoviti scenski efekti čine ovaj mjuzikl izuzetno atraktivnim, a umjetnički dojam dodatno obogaćuju čarobne scene baleta koje nas nose u razigrane snove zaljubljenih i pridružuju plesu anđela.

Mjuzikl izvodi 45 pjevača i plesača, amatera iz Čitluka, Međugorja, Ljubuškog i Čapljine dok se za tehnički dio predstave brine preko 30 produkcijskih radnika.
Premijera mjuzikla upriličit će se 16. prosinca 2016. u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku s početkom u 19:30h. Cijene ulaznica iznosit će: 5 KM za odrasle, 3 KM za djecu i 10 KM parter ulaznice.

Uveličajte ovaj spektakl svojim dolaskom te napunite svoje srce toplinom božićnog mjuzikla svjetskih razmjera.