Bradata pjevačica i Josip Šimunić

Josip Šimunić, Europska unija, bradata pjevačica
Jedna mala Hrvatska prošle godine je na Referendumu rekla NE gay brakovima. Zamislite kakva je to drskost male državice poput Hrvatske, pogotovo ako se zna da su u njoj na vlasti još od 2001.g. upravo političari koje EU postavlja. Propaganda se vrši na način da se prvo ovlada medijskim prostorom Hrvatske a onda preko tih medija godinama se ispire mozak narodu.

Nameće nam se da sve što ima veze s nacionalnom svijesti, domoljubljem i nacionalnim identitetom je nazadno, zaostalo, primitivno, a svatko tko se ne slaže s novim „vrijednostima" koje nameće agresivna manjina njega se odmah proglašava homofobom, netolerantnim i nazadnim.

Međutim, Hrvati su na trenutak izmakli kontroli svojih političara ali i politike EU, i usudili su se opredijeliti za tradicionalne vrijednosti. Zagovornici tobožnje tolerancije kao argumente koriste sve veći broj raspadnutih brakova, ali i taj trend je posljedica ispiranja mozga kroz medije i to razno raznim „Big Brotherima" u kojima se šalje poruka mladima da se do milijun kuna može doći vrlo jednostavno; potrebno je samo malo javno pokazati sise i guzice i eto love! To su te njihove „vrijednosti" kojima nam truju djecu već više od desetljeća . Big Brother je samo jedan od mnogih primjera.

U međuvremenu se dogodio „slučaj Šimunić" koji su mnogi jedva dočekali kako bi se obračunali sa neposlušnim Hrvatima. FIFA je angažirala američkog profesora koji je bio svjedok obrane Miloševića u Haagu, a potom i na CAS-u prokomunističkog profesora iz Slovenije. Dakle, sasvim je jasna politička odluka FIFA-e da se Hrvate kazni i primiri u njihovom patriotizmu i njihovim tradicionalnim vrijednostima.

Nepotrebno je više ponavljati kako pozdrav „Za dom spremni" postoji stotinama godina i kako je kroz povijest postojalo nekoliko inačica tog pozdrava i da su ustaše koristile samo jednu inačicu. Ova inačica „Za dom spremni" nije se koristila NIKADA do početka '90-tih godina. No, to je čvrsti argument koji FIFA, odnosno njihovi politički mentori iz EU ne žele čuti. Zašto?! Pa iz vrlo jednostavnih razloga: cilj je stvoriti nekakvu europsku naciju, izbrisati granice, nacionlanu svijest o pripadnosti jednog naroda i naravno, gurati nakaze poput bradate pjevačice na Eurosongu u prvi plan.

Gay brakovi, pedofilske stranke, transvestiti, lažne moralne vrijednosti itd., to je cilj „napredne" Europe, a tamo neki Hrvati se uporno tome suprotstavljaju iako su sada članica EU. Dakle, dozvoliti Hrvatima da budu ponosan narod koji štuje svoju povijest, tradicionalne vrijednosti, koji je nacionalno osviješten narod, nije dobro za politiku EU i lobije koji promoviraju neke druge „vrijednosti".

Međutim nisu računali na to da su Hrvati ponosan narod koji ne odustaje lako od svojih korijena, tradicionalnih vrijednosti i svog nacionalnog identiteta. I može EU i njihov partner FIFA donositi presude kakve hoće i pokušavati nam nametnuti nešto neprirodno koliko god oni žele, ali Hrvati će upravo sada pokazati još veći prkos i inat!

Jedino što ne trebamo učiniti je to da pozdrav „Za dom spremni" poistovjećujemo sa NDH i ustašama, jer NDH je bila samo jedan pokušaj stvaranja neovisne hrvatske države. Hrvatska povijest nije počela 1941. nego postoji puno duže. Sada imamo našu Republiku Hrvatsku koju su stvorili hrvatski branitelji u nepravednom i nametnutom ratu iz kojega smo ipak izašli kao pobjednici. Imamo loše političare, ali to je stara hrvatska boljka, ali ipak imamo svoju državu kakva god da je i zato treba isticati znakovlje vezano uz Domovinski rat i hrvatsku pobjedničku vojsku.

Imamo svoje heroje koji su branili i obranili Hrvatsku i njih trebamo slaviti i veličati, naročito mlade generacije Hrvata treba odgajati da svoje domoljublje temelje na Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima.

I da još jednom ponovim: „Za dom spremni" je starohrvatski povijesni pozdrav, Hrvati su ponosan narod nacionalno osviješten i nikada većina naroda neće prihvatiti da su bradate pjevačice s muškim spolnim organom nešto normalno!

To nikako ne znači da nismo tolerantni. Homoseksualci, transvestiti, ateisti, agnostici i ostali, imaju pravo na svoje stavove i orijentaciju, ali ne na način da većini nameću tako agresivno svoje stavove. U Hrvatskoj vam to neće proći, unatoč vašim slugama na vlasti i u oporbi.

Josip Šimunić je veliki čovjek i domoljub i još veći sportaš i hvala FIFA-i i EU što su ga pretvorili u nacionalnog heroja!

uhd91.com