Bosanska prostitutka Irma Nezirović čije je usluge koristio Beckham se udala

beckham, prostitucija, erogena zona, žena, irma nezirović, David Beckham, prostitutka, seks
...za seks, živi u New Yorku, gdje je u listopadu rodila kćer.

I dok poznati nogometaš David Beckham ne odustaje od tužbe protiv Irme Nici Nezirović, prostitutke bosanskohercegovačkog porijekla s adresom u Londonu i New Yorku, koja tvrdi da joj je Beckham platio 10.000 dolara za seks ona je na svom je Facebook profilu otkrila da se sada preziva Materasso. Udala se u New Yorku, gdje i živi, a u listopadu prošle godine rodila je kćer Giu.

Dnevni avaz piše kako se na Facebooku profilu Irmine majke Nadije, koja sa sinom Damirom živi Nizozemskoj mogu pročitati brojne čestitke povodom rođenja unuke, kao i Nadijina komunikacija s Irmom. Iz nje se može ustanoviti da je u studenom prošle godine Nadija bila u New Yorku u posjeti kćeri, zetu i novorođenoj unuci.

Zbog navodne afere s poznatim nogometašem Irma je u jesen 2010. godine punila stupce svjetskih medija. Beckham i njegovi odvjetnici odlučili su podnijeti novu žalbu protiv Irme u kojem traže odštetu od 25 milijuna dolara "jer nije bilo dokaza za njene optužbe". Nici je za magazin "InTouch" rekla da joj je Beckham za seks u New Yorku i Londonu plaćao desetke tisuća dolara