Bogata studentica i njezin kolega pali s balkona na šestom katu dok su se seksali

seks, pogibija
Naime, Anastasia Tutik (19) seksala se sa svojim kolegom, dok su ostali studenti tulumarili u blizini, te je pritom par izgubio ravnotežu.

Dvoje mladih palo je s više od 18 metara i na mjestu su ostali mrtvi.

Anastazijini roditelji, koji žive u Rusiji, odmah su doletjeli u London, a roditelji druge žrtve, 18-godišnjeg mladića iz Meksika, ostali su u šoku.

Studenti su pohađali privatni koledž Bellerbys na kojem akademska godina košta i do 21.000 funti (do 200.000 kuna).

- Pokušavali su se seksati na balkonu. Dečko je neprestano podizao curu i stavljao je na ogradu. Micali su se naprijed-natrag, to što su radili izgledalo je vrlo opasno. No zadnja stvar koju sam očekivao da ću vidjeti jest kako padaju - kazao je Samson Oguntayo (32) koji živi u zgradi preko puta.

Otrčao je na mjesto i ugledao mladi par kako leži u lokvi krvi na betonu. Nazvao je Hitnu, no nisu ih mogli spasiti.

Njihov kolega Alfonso, također Meksikanac, kazao je kako je Miguel stigao u London prije tjedan dana na ljetni tečaj i kako se par upoznao te večeri.

- Upoznali su se na tulumu. Svidjeli su se jadno drugom i odlučili otići na balkon kako bi se ljubili i mazili. Bili su sami tamo. Anastasia je bila jako lijepa - vitka i plava sa zelenim očima - ali bila je i jako inteligentna, jedna od najboljih učenica na godini. Miguelova obitelj je shrvana. Njegovi roditelji sutra ujutro dolaze u London iz Meksika - kazao je student.

mirror.co.uk