Blankin stožer poludio: Ovo je zaista nizak udarac!

Blanka Vlašić
Dva dana uoči kvalifikacijskog nastupa (petak, 12. ožujka) na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Dohi najbolja hrvatska atletičarka bila je u središtu pozornosti većine hrvatskih medija, no tema nije bila sportska.

Neki portali su objavili da se na 'mreži svih mreža' pojavio pornić na kojem je navodno Blanka Vlašić. No, Blanka s tim uratkom nema veze.

"Nemam pojma o čemu je riječ i nemam nikakav komentar. Tetovaža? Ne, nemam nijednu na tom dijelu tijela", javila je lijepa Splićanka iz Dohe, gdje će pokušati osvojiti prvo zlato na svjetskim dvoranskim prvenstvima nakon bronce iz Budimpešte 2004. te srebra u Moskvi dvije godine kasnije.

Puno više za reći imao je njezin trener Bojan Marinović, koji je jako razočaran tajmingom izmišljene afere.

"Takvo što plasirati u javnost u trenucima kada joj je potrebna koncentracija za važne nastupe zaista je nizak udarac", prenio je Večernji list riječi Blankinog trenera.

U svakom slučaju, šteta je sigurno nanesena – kako najboljoj hrvatskoj atletičarki, tako i njezinom stožeru koji je s njom mukotrpno radio na priprema za ovo veliko natjecanje. Srećom, Blanka je trenutno dovoljno daleko od Hrvatske da se ogradi od gluposti... Net.hr|