Bivši BB ukućani "partijali" po Pragu, Marijana pokušala ukrasti sliku iz hotela

Big Brother, Marijana Čvrljak, prag, skandal
U veselom društvu koje se zaputilo na avanturu u češku prijestolnicu činili su Brendon, Džordž, Tamara i njezin dečko, Nikola Maurović, Lester, Horvat, Ema, Slavica, Nemeš i Marijana, a sudeći prema komentarima koje su ostavljali na Facebooku, bivši stanari Big Brother kuće izvrsno su se proveli.

"Hvala na čestitkama, drugari. Totalno mi je toplo oko srca. Pozdrav iz pijanog Praga", napisao je Nemeš na svom Facebook profilu. On je u Pragu ujedno proslavio svoj 23. rođendan, piše javno.hr

Brendon je novinarima rekao kako su neprestano partijali i da im je bilo super. Također je dodao da su svi mladi i da su radili razne zanimljive stvari te da je najviše "kliknuo" sa Nikolom Maurovićem, s kojim je uglavnom izlazio navečer.

Skandal u hotelu

No provodi i razgledavanje Praga nisu bile jedine aktivnosti koje su okupirale bivše BB ukućane.

Naime, šuška se kako je Marijana pokušala ukrasti sliku iz hotela, a ostale informacije vezane uz događaj još uvijek su nepoznanica.

Ipak, sudeći prema tmurnim i umornim licima koja su izašla iz autobusa po povratku, nije sve bilo tako bajno kao što to ukućani predstavljaju.

Da li je tome razlog Marijanina avantura ili zajednički boravak Tamarinog dečka i Nikole Maurovića, ostavljamo vama na procjenu.