Bivša djevojka Ace Kostura potvrdila priču o pornićima sa srpskim pjevačicama

...snimio sa ženama sa kojima je bio u vezi - estradni krugovi u Srbiji ne prestaju brujati o ovom skandalu

Potvrdu o postojanju ovih snimaka novinar tabloida Alo! dobio je od pjevačice Slađane Ivanišević, Acine nekadašnja djevojke, koja je rekla da se njih dvoje nikada nisu snimali, ali da zna ko jeste.

"Ne plašim se da će se moj porno-snimak naći među tim koje je policija pronašla u Acinoj kući jer mene nije snimao. Međutim, istina je da ti snimci postoje, snimao ih je telefonom, a odmah ću vam reći da su sve pjevačice i manekenke koje se pojavljuju na tim snimcima znale da su snimane. One su same pristale na to. Za većinu od njih znam tko su, ali ne mogu da vam kažem. Nisam jedna od njih, a znam za sve to jer smo bili u vezi, nakon koje smo ostali dobri prijatelji. Sada često viđam i njegove roditelje", rekla je ona.

Sa umrlimm biznismenom su svojevremeno putem medija dovođene u vezu mnoge poznate žene u Srbiji, a među njima i pjevačice Ana Nikolić, Ana Kokić, Aleksandra Perović, kao i bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi, međutim, nijedna od njih nikada nije javno pričala o svom odnosu sa Miloševićem.