Bio sam kum i spavao sam s mladom: Ovo su najluđe ispovijesti o prevarama prije vjenčanja

prevare, vjenčanja
...povjerovati kako se najluđi scenariji odvijaju u životu, a ne na filmskom platnu. Stranice poput Reddita, srpskih Ispovesti ili Whispera uvode nas u avanture običnih ljudi koje nisu nimalo svakidašnje.

Whisperer je ovaj put bio platforma za ispovijesti muškaraca koji su bili u krevetu mladenki koje su večer prije vjenčanja varale zaručnika. Ne, ne događa se samo u filmovima i pjesmama.

Prijatelj jednog mladoženje priznao je da mu je zbario mladu večer prije svečane večere koju Amerikanci upražnjavaju prije dana vjenčanja. "Čitavo sam se vrijeme pitao trebam li mu to reći", napisao je "prijatelj" na Whisperu anonimno.

Jedan kum je također priznao seks s mladenkom i to samo večer prije vjenčanja. "Ništa mu nisam rekao, vjenčali su se kao da je sve u najboljem redu."

Neke od bizarnijih ispovijesti uključivale su seks i s mladenkom i mladoženjom.

"Imao sam trojku s mladom i mladoženjom, tri dana prije svadbe", napisao je jedan anonimus na Whisperu.

Ispovijesti na sajtu dobile su prizvuk meksičkih sapunica, kada je jedan korisnik priznao da je došao na vjenčanje i shvatio da se seksao i s mladenkom i s mladoženjom. Naravno, ne istovremeno.

Čitavu priču začinila je jedna novopečena mladenka koja je priznala da se poseksala sa svojim vjenčanim kumom. U vjenčanici.

Index.hr