Bilo bi dobro da smo ovo znali prije gubitka nevinosti

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,
O prvom seksu i gubitku nevinosti mnogi bi mogli puno toga reći sad kad je to daleko iza njih. Neki se tog trenutka nerado prisjećaju jer im to iskustvo nije bilo nimalo ugodno, nekima je bilo očekivano loše, a tek mali broj kaže da im je bilo odlično.

U ime svih onih koji još nisu izgubili nevinost, prisjetite se kako vam je zapravo bilo. Vjerojatno ćete se složiti da bi bilo bolje da ste znali ovih deset stvari:

1. Bolno je, ali zaista

Unatoč tome što su žene koristile tampone i mislile da je poze jednostavno svladati, teško da će penetracija uspjeti od prve. Stiskanje zubi i osjećaj boli je neizbježan. No, možda biste mogli pokušati sakriti šokiran izraz lica dok se pretvarate da je sve u redu, piše na stranici handbag.com.

2. Orgazam prilikom prvog seksa - teško

Ne da se zemlja nije tresla, nego se jedva pomicala. Ti krici koje su susjedi čuli nisu bili krici strasti i užitka.

3. Ne traje dugo

Tek što je nestao šok zbog toga što se upravo dogodilo, a i osjećaj boli je malo popustio, pa je nekadašnja djevica počela čak malo i uživati, on je završio i strovalio se na krevet.

4. Da, bit će nereda

Ako je par bio dovoljno glup da ne koristi prezervativ (zašto, o zašto?), pojavit će se mokra fleka, a često će biti i tragova krvi.

5. Dečki će učiniti sve za seks

Mnogi tinejdžeri su u krivu kad misle da nekoga moraju nagovarati na seks. Kao da druga strana na to pristaje samo radi tuđeg užitka. Svašta. Bilo kako bilo, u stanju su svašta učiniti kako bi nekoga 'odvukli' u krevet.

6. Neće to biti ona prava ljubav

Iako ćemo se zauvijek sjećati prvog seksualnog iskustva, mala je vjerojatnost da je u pitanju bila prava ljubav. U tom slučaju to neće biti jedna od onih priča koju ćete prepričavati unucima.

7. Sutradan će svi znati za to

Iako će on obećati da nikome neće reći, čim svane neće si moći pomoći i pohvalit će se. Nakon što se informacija proširi, neki će vas na jedan način poštivati, jer više niste u klubu djevica, a ostali će početi šaputati čim uđete u prostoriju.

8. Zvukovi koje ne možete kontrolirati

Prilikom seksa, kad se tijela međusobno isprepliću, spajaju i razdvajaju, nastaju razni zvukovi koje ne možete kontrolirati. Nisu ugodni i nekima se na to teško naviknuti i prihvatiti ih kao dio seksa.

9. Posljedice

Postoji mogućnost da ćete nekoliko dana hodati kao pingvin i osjećati nelagodu prilikom sjedenja. Možda ćete majci morati objašnjavati da vas bole leđa, a ona će vam dati tabletu protiv bolova i zagrljaj. Bit ćete joj zahvalni.

10. I čemu sve to zapravo?

Gledajte na to kao na korak bliže orgazmu. Na kraju će se isplatiti.

Hot.hr