Bila na spoju iz pakla pa njezino iskustvo završilo na Twitteru

žene, laži, povijest, žene, muškarci, spoj, laži, muškarci, žene, spoj, ljubav, spoj, spojevi, razlog
Upravo je to napravila Anne Thériault, spisateljica iz Toronta koja je sjedila u kafiću kad je primijetila kako žena za susjednim stolom prisustvuje katastrofalnom spoju s muškarcem koji nije ni svjestan koliko mu loše ide. Njezinu agoniju odlučila je provjeriti sa svih 14.000 osoba koje je prate na Twitteru, javlja Mashable.

- Odlučila sam sve dokumentirati jer sam trebala pisati pa sam odlučila napraviti nešto kad već odgađam rad. A uostalom taj je muškarac bio urnebesno smiješan stereotip, kazala je spisateljica.

Djevojci je kazao kako piše scenarij o muškarcu koji se nigdje ne uklapa jer je drukčiji da bi se potom pohvalio kako mnogi misle da je "pljunuti" James Franco. Spisateljica je pažljivo tvitala njegove bisere dodavši komentar kako djevojku još uvijek nije pitao ništa o njoj.

Napokon ju je pitao je li ikada hodala s piscem da bi nakon toga ponovno počeo brbljati o svojoj karijeri.

Djevojka je napokon uspjela reći kako radi u neprofitnoj udruzi što se muškarca nije naročito dojmilo te joj je počeo objašnjavati zašto neprofitne organizacije ne funkcioniraju. Djevojka se, kako književnica piše na Twitteru potom ispričala tvrdeći da mora ići kući pomoći bolesnoj majci.

vecernji list