FOTO  Bijela modna priča hrvatskih dizajnera

Antonija Gogić, moda, moda i ljepota, miss, miss hrvatske
Nakon što se dobro prezentirala u sportu i nacionalnom plesu u narodnoj nošnji otoka Suska, Antonija je ulaskom u skupinu dvadeset Top modela zaradila važne bodove i poboljšala svoje šanse za ukupni plasman.

Za nastup na natjecanju Top model naša misica je odabrala dojmljivu bijelu modnu priču hrvatskih dizajnera. U kategoriji Beach Fashion predstavila je kupaći kostim brenda Larie dizajnerice Marine Lacković, a uz tamnu Antonijinu put sjajno se isticala bjelina unikatnog kupaćeg kostima ukrašenog crvenim koraljima. Za kategoriju Coctail Dress odabrala je haljinu modne kuće Nebo dizajnerice Ane Brajković, a minimalistički ženstveni kroj odlično joj je pristajao ividno privukao pažnju posjetitelja. U zadnjem izlazu, u kategoriji Evening Gown, naša lijepa Antonija zablistala je u haljini koju je za Wedding City dizajnirala Martina Felja. Jednostavan ali istodobno raskošan kroj, velika mašna na jednom ramenu, diskretan nakit brenda Foch i Antonijin samouvjereno manekensko držanje ostavili su snažan dojam na osjenjivački sud.

„Iznimno sam zadovoljna svojim plasmanom u dvadeset Top modela! Od srca zahvaljujem Nebu, Martini Lacković i Wedding Cityju kao i Högl Shoe Fashionu čije su cipele zaokružile moj styling. Posebnu zahvalu šaljem svojoj dragoj mentorici i prijateljici Tihani Harapin Zalepugin koja je zaslužna za moju manekensku karijeru i bez koje nebih bila tu gdje jesam - na izboru za najljepšu ženu Svijeta!" - uzbuđeno poručuje iz Londona Antonija Gogić.

Foto: Adrian Fisk za Miss World, Antonija Gogić