Beckham će tužiti "Bosanku" zbog priče da je platio seks utroje

david, victoria, beckham, sex, tužba, sex, preljub, David Beckham, prevara, strast, ljubav, brak
Priču objavljenu u magazinu Beckham je s gnušanjem odbio komentirati. Njegov protuodgovor bit će sudska tužba i paprena odšteta koju će zatražiti od izdavača dotičnog magazina.

- Informacije koje je iznijela mlada dama nemaju veze s istinom. Točno je samo da je David u to vrijeme boravio u New Yorku. Ništa drugo, pa niti hotel u kojem se afera navodno dogodila, nije točno. Beckham je sa svojom momčadi tada, naime, boravio u Waldorf Astoriji. Svrha teksta bila je jedino i samo diskreditirati Beckhama i učiniti štetu njegovoj obitelji. David i Victorija sasvim su mirni, a svoju će zadovoljštinu potražiti na sudu – izjavio je neimenovani Beckhamov prijatelj za The Sun.

Prema priči bujne crnke, rođene u Bosni a odrasle u Velikoj Britaniji, koja danas živi na relaciji New York – London i ima, kako se hvali, čitav niz slavnih osoba na listi stalnih mušterija, afera se dogodila u kolovozu 2007. godine u njujorškom hotelu Le Parker Meridien.

Beckham je tom prilikom, ustvrdila je, platio za seks njoj i još jednoj djevojci, čije je uključenje u njihovu seksualnu avanturu predložila sama. Intimno druženje s danas 35-godišnjim nogometašem, također je istaknula, ponovila je još jednom prilikom.

U kolovoškom terminu prije tri godine bivši engleski reprezentativac boravio je u New Yorku sa suigračima iz LA Galaxyja, i to uoči dvoboja s Red Bullsima.