Balkanske prostitutke masovno krenule put Jadrana

prostitucija, Facebook, prostitucija, nevolje, sponzoruše, nogometaši, Split, prostitucija, modna agencija, prostitucija, jadran, prostitutke, crna gora, prostitucija, seks, afera, Hrvatska, Lijanovići, djevojka, singl, prostitutke, jadran, elitne prostitutke
...djevojke po privatnim jahtama i hotelima zabavljaju domaće i strane poduzetnike i to za pozamašne iznose. Istražili smo - koliko naplaćuju, za koje usluge i kako se sa svim tim bori hrvatska policija.

Hrvatska valjda samo ljeti zna u čarapu posremiti koju kunu više. Toga su naravno svjesne i kraljice noći koje početkom ljeta pakiraju kofere i sele u južnije krajeve. U susret klijenteli koja će masno platiti njihove usluge. Internet je već prepun oglasa kojim mlade dame predstavljaju ono s čime će dočekati strance, javlja RTL.

"Svi mi znamo što se po ljeti događa u Dalmaciji i po otocima. Na jahtama i brodovima. Nitko o tome javno ne govori. Osim kada se dva tri puta godišnje objave rezultati neke policijske akcije, gdje je ulovljeno par cura, od kojih je nekoliko bilo u izboru Miss Hrvatske ili slično", kaže novinar Dean Sinovčić.

Na lijepom plavom Jadranu navodno ima posla za sve. Najviše utrže one koje se ukrcaju na višednevno putovanje jahtom.

"Inozemni vlasnici jahti naravno da dolaze s ciljem da nađu takve djevojke. To je klasična simbioza. Naravno da se traže djevojke koje znaju engleski", kaže Sinovičić.

Na internetu smo naletjeli i na jednu damu s jedinstvenom ponudom.

"Novo! Masaža grudima! Damica od 40 godina, bujnih oblina, lijepog lica, nježna, toplinom svojih ručica i grudi opustiti će vas vrhunskom senzualnom masažom, u svom ugodnom ambijentu", stoji u oglasu.

Čini se da policija ipak radi svoj posao. Prema onome što tvrde stopa prostitucije je u opadanju, a i za ovu sezonu su spremni. Znaju da sat elitnog seksa u Hrvatskoj stoji oko 700 eura, cijela noć 1200, a za 24 sata bogati turisti navodno moraju iskeširati 1500 eura. U usporedbi s drugim svjetskim turističkim mekama - prava sitnica!