Avu zamalo izbacili iz apartmana zbog glasnog seksa; Ava: Da je to istina odzvanjala bi cijela bivša Juga, a ne samo apartman!

Starleta se navodno na snimanju dosađivala pa je pobjegla u apartman kako bi se - seksala. I to jako glasno, da su se ljudi iz susjednih apartmana žalili na buku, zbog čega je zamalo izbačena.


- Cijelo poslijepodne flertovala je s jednim naočitim mladićem. Čim im se pružila prilika, nestali su zajedno - otkriva izvor za Kurir dodajući kako za Avinu avanturu nitko ne bi ni saznao da nije preglasno stenjala i uzdisala.

- Susjedi su zaprijetili Vladimiru da obuzda Avu ili joj stavi flaster na usta jer će u protivnom cijela ekipa spavati na plaži - prenosi Kurir.

Cijeli slučaj Ava odlučno demantira. Za 24 sata izjavila je da je priča plasirana da joj našteti prije važnih angažmana - uloge voditeljice na izboru Kraljice Jadrana, snimanja reklame, suradnje s jednom diskotekom, mogućeg sudjelovanja u 'Farmi' najesen...

- Bikica sam i volim seks, uživam u seksu, to je bar zdravo i besplatno! Da je bar bilo tako kako pišu, bila bih sretna, hormoni bi mi bili u balansu, ali ovo je čista laž i napad - kaže Ava dodajući da bi, da se ona seksala, odzvanjala cijela bivša Jugoslavija, a ne samo apartman.

Ava sumnja da iza cijele priče stoji Vladimir koji je njeno ime htio iskoristiti za vlastitu promociju