Avantura za jednu noć – isplati li se uopće?

bomba, Livno, pogodak, diskoteka, veza, ljubav, sex, Tomislavgrad, lažna dojava, tarik razić, HNŽ, noćni klub
Požuda je jedan od najstarijih, najprimamljivijih, najraspravljanijih i najneshvaćenijih grijeha. A rukom pod ruku s požudom ide i seks za jednu noć. Bilo da ste doživjeli jednu, nijednu ili previše afera za jednu noć da biste im zapamtili broja, ono što najviše intrigira je pitanje oko kojeg se ljudi nikako ne mogu složiti - isplati li se to uopće?

Trebate li doživjeti avanturu za jednu noć?

Strastvena, smiona, bezbrižna i zabranjena, zloglasna avantura za jednu noć vjerojatno će ući u povijest kao najuzbudljiviji, ali i najsramotniji od svih susreta u spavaćoj sobi. Dakle, kako biste odlučili je li ona "vrijedna toga", samo izvažite pozitivne i negativne strane... S time da treba napomenuti da mi ovdje mislimo na avanturu koja uključuje singl osobe, i to s obje strane (jer bi u slučaju prevare negativnih strana bilo itekako više)!

Pozitivne strane

1. Ekstaza bez baterija

Seks-igračke djevojci svakako mogu biti najbolji prijatelji, ipak ništa ne može zamijeniti živog čovjeka od krvi i mesa (a sad koliko mesa, to ovisi o ukusu). Avantura za jednu noć je smišljena za čisto i jednostavno seksualno zadovoljstvo bez obaveza i razmišljanja o tome što i kako sutra.

2. Odlična zabava

U usporedbi s većinom svega ostalog u vašem životu - posao, vježbanje, čišćenje kod kuće - seks na jednu noć je naprosto zabavan! Bez razmišljanja o onom što slijedi, vi zaista možete uživati u trenutku senzualne ekstaze u kojoj se nalazite.

3. Vježbom do savršenstva

Nijedna žena nije seks božica od rođenja... Za to je potrebna praksa, eksperimentiranje i samouvjerenost. Avantura za jednu noć savršena je kako biste isprobali sve trikove i poze o kojima ste čitali i maštali, ali se nikad niste usudili učiniti. I samo zamislite - jednom kad završite s osobom svojih snova - moći ćete ćete ga doslovce oboriti s nogu svojim umijećem.

4.Materijal za pamćenje.

Avantura za jednu noć je u stvari verzija skandalozne romanse iz ljubavnih romana - u kojoj ste glavni lik upravo vi! Ispunjena strašću, misterijom i sočnim detaljima, od vaše zahuktale afere koristi ćete imati i vi i vaše prijateljice s kojima ćete podijeliti sve prljave detalje. Naravno osim ako se ne odlučite zadržati ih samo za sebe.

Negativne strane

1. Stup srama.

Postoje velike šanse da ćete se kući vraćati u rane jutarnje sate s razmazanom šminkom ili strganim najlonkama - što bi vašim znatiželjnim susjedima moglo biti dovoljno da shvate gdje ste bili i što ste radili te noći. A s time biste se mogli suočiti s podrugljivim pogledima i komentarima, da ne spominjemo i "propovjedi" koje bi vam zlonamjernici mogli održati. Budite spremni suočiti se s posljedicama ono što ste napravili.

2. Neoprezne, potencijalno kobne nezgode.

Avanture za jednu noć dešavaju se u žaru trenutka i ponekad ne obuhvaćaju važne razgovore kao što su "ja sumnjam da imam tu i tu bolest" ili "Ja ne pijem kontracepcijske pilule". Ako vam kondomi nisu automatski dio seksa, mogli biste ipak imati "posljedice" te jednonoćne zabave, koje vam i neće biti baš zabavne.

3. Mogu izazvati ovisnost.

Ovo je živa istina. Avanture za jednu noć mogu biti tako jednostavne. Prejednostavne, u stvari, izazivajući ovisnost o njihovoj jednostavnosti (potrebe su zadovoljene, a nema nikakvih obaveza) i blokadu stvarnim vezana. Važno je znati procijeniti i izbalansirati zabavu za jednu noć i moguću stvarnu, kvalitetnu vezu.

4. Vi želite nastaviti, on ne.

Neke žene su ne mogu pomoći da da ne otvore srca kada rašire noge. Čim napuste njegov stan, postane im žao što umjesto tjelesnih tekućina nisu razmijenili više životnih priča. Avanture za jednu noć su samo za racionalne žene koje znaju odijeliti seks i emocije.

izvor: zena.hr