Ava Karabatić: Nisam svetica, ja sam mješavina nekoliko životinja

Ava Karabatić, farma, Ava Karabatić, životinja, Ava Karabatić, reality show, Ava Karabatić, romani, seks navike, Ava Karabatić, svadba, na svadbama, pare
Samo nekoliko dana nakon što je ispričala da u jednoj večeri svog nastupa podijeli i po pet tisuća autograma, Ava Karabatić (26) za srpski Puls izjavila je da je prava životinja. Točnije, kako je zaključila, ona je mješavina bika i lava, a to je i podrobnije objasnila.

- Ava Karabatić je jedna velika zagonetka, no onaj tko uspije ukrotiti najljepšu životinju na svijetu, taj će znati i tko je Ava. A ja sam ta životinja - ispričala je. I na pitanje koja je točno vrsta životinje, imala je odgovor.

'Imam lavlje srce iako sam bik koji se ne da u životu'

- S obzirom na noge, oči i srce, ja sam mješavina nekoliko životinja. Posebna vrsta životinje. Imam lavlje srce iako sam bik koji se ne da u životu. Nisam svetica, ako moram birati, onda sam anđeo - rekla je Ava. Kaže kako se vrag često zna osvećivati dok ona nije osvetoljubiva. Dobra je prema onima koji su dobri prema njoj.

- Kad me netko iskorištava, postanem duh za tu osobu - rekla je starleta. Ava se nedavno pohvalila da na njezinim nastupima nastane euforija čim se pojavi te da s obožavateljima napravi i po deset tisuća fotografija. Uglavnom je ne traže da pjeva, a njoj je najdraže izvoditi Severininu 'Italianu'.