Atraktivna učiteljica svakog dana tjerala učenike na seks!

učiteljica, pohotna učiteljica, učenici
... Stovall u Houstonu, još u travnju je priznala policiji kako je veza koju je imala s jednim od svojih učenika počela preko poruka na Instagramu, što se onda razvilo u ‘veliku ljubav', piše Malaysia Chronicle.

U srijedu, dva nakon početka policijske istrage i gotovo osam mjeseci nakon što je Vera započela svoju seksualnu vezu s osmašem, vlasti su izdale nalog za njezinim uhićenjem pod optužbom za seksualno zlostavljanje djeteta. Učeniku još nije ni 14 godina.


Dječakovi roditelji oduševljeni vezom

Vera tvrdi kako dječakovi roditelji nisu samo odobravali, nego i slavili njihovu vezu. Tek kad je ravnateljica njezine škole Elsa Wright dobila dojavu o Veri, lokalna je policija počela istraživati što se događa.

Nastavnica engleskog priznala je kasnije i ravnateljici i policiji kako je već mjesecima u vezi s dječakom.

Ova bizarna priča počela je prije godinu dana, kad je Vera upoznala dječaka tijekom ljetne škole 2015. Ispričala je kako je u početku bio nepristojan i tražio je ime njezinog Instagram profila, te da joj je poslao zahtjev, ali odbila ga je kao i njegov ponovni Instagram poziv.

Veza je počela

Ali njihovi su međusobni odnosi postali intenzivniji s dolaskom jeseni, kad je počela redovita škola, a dječak je završio u jednom od njezinih razreda. Vera je policiji opisala početno razdoblje flerta, za koje tvrdi da se u početku suzdržavala, sve do rujna. Nastavnica kaže kako se zabrinula kad je dječak prestao dolaziti na nastavu, pa mu je poslala poruku na Instagram da ga podsjeti na zadaću.

Odgovorio je i zatražio je njezin broj telefona. Nakon toga ju je upitao bi li mogli izlaziti zajedno.

Ona je odgovorila potvrdno.

Vera je vozila dječaka uokolo svojim automobilom i ljubili su se. Sljedećeg dana, dok dječakovi roditelji nisu bili kod kuće, ona se vratila i njih dvoje su se prvi put poseksali.

Nakon toga, gotovo svakodnevno su imali spolne odnose.

Trudnoća

"Izjavila je kako su ona i žrtva imali spolne odnose gotovo svakoga dana u njezinu domu te da vole jedno drugo", piše u policijskim dokumentima.

Vera je u siječnju otkrila da je zatrudnjela. Kad je par to rekao dječakovim roditeljima, nastavnica tvrdi kako su bili uzbuđeni i puni podrške.

Njegovi roditelji znaju za vezu od listopada, Vera je rekla policiji. Pozvali su je i predstavili široj obitelji kao dječakovu curu. "Prihvaćali su našu vezu", Vera je rekla policiji, kao i da je nakon toga bila pozivana na obiteljska okupljanja.

Počinje istraga

Stvari su počele ići nagore u veljači, kad su ju preplašili nenajavljeni posjet i ispitivanje predstavnika Službe za zaštitu djece. Vera je tada porekla vezu i trudnoću, a zatim je odlučila abortirati. Ali predala je svoj mobitel policiji i dopustila im da ga pretraže.

Policija je izjavila kako su pronašli "brojne poruke" dječaka i njegove nastavnice.

Roditelji će isto biti optuženi za neprijavljivanje zlostavljanja djeteta ako se dokaže na sudu da su znali za vezu.

net.hr