Atraktivna učiteljica osuđena na deset godina zatvora jer je bila u vezi s učenikom

učiteljica, pohotna učiteljica, zatvor
Vera je predavala u jednoj srednjoj školi u Houstonu, a prošle je godine ova 24-godišnjakinja priznala krivnju za seksualno zlostavljanje djeteta nadajući se da će dobiti uvjetnu kaznu. Okružni sudac Michael McSpadden odlučio ju je osuditi na strogu kaznu kako bi poslao snažnu poruku jer, kako je rekao, ovakvi su slučajevi sve češći.

Vera je s mladićem stupila u vezu 2015. godine, a njihovu ljubav otkrila je ravnateljica škole Elsa Wright, a tad joj je Vera rekla da se roditelji dječaka slažu s njihovom vezom. Policiji je rekla da su zaljubljeni, a on ju je predstavio svojoj obitelji kao svoju djevojku. Roditelji su mu dopuštali da prespava kod nje, nakon čega bi ga ona ujutro dovezla kući da se spremi za školu i stigne na školski autobus.

Lani je ostala trudna, a prema njenim riječima, obitelj dječaka veselila se prinovi, no kad se centar za socijalnu skrb počeo raspitivati o njihovoj vezi, odlučila je pobaciti.

Ravnateljica je u travnju alarmirala policiju, a Vera je pobjegla. Kasnije se ipak predala policiji, a psihologinja Karen Lawson njenu vezu s dječakom povezuje s obiteljskim nasiljem kojem je svjedočila kao djevojčica.

Index.hr