Astro seks: Koji horoskopski znaci su najbolji u krevetu?

horoskop, starenje, mršavljenje, horoskop, seks, horoskop, horoskop, znakovi, mržnja, horoskop, znak, veza, horoskop, seks, seks, horoskop, poze, bosanski horoskop, horoskop, znakovi, seks, datum, rođenje, znak, horoskop, pokloni, Božić, horoskopski znakovi, horoskop, Jarac, horoskopski znakovi, najpametniji, horoskop, horoskopski znakovi, horoskop, horoskopski znakovi, mane, horoskopski znakovi, bračni partner, ljubavni horoskop, 2019. godina
OVAN
Ovan ima moćnu i privlačnu osobnost i to što voli preuzimati kontrolu čini ga osobom koja se dobro ljubi. Ovan umije biti veoma seksualno uzbuđen u kratkom vremenskom periodu. On je nestrpljiv, ponekad sebičan kada se radi o seksu, što može izazvati probleme u vezi. Ali ako ga uhvatite kada je posebno raspoložen za seks, bit će strastveniji od svih drugih znakova. Ako želite zavesti Ovna, ne smijete biti stidljivi. Pokažite da umijete razmišljati. Uvijek budite spontani, jer Ovnove ništa ne uzbuđuje više nego nepredvidljivost.

BIK
Ovaj znak je najmuževniji znak, pa ima i najjači seksualni nagon. Najbolji ljubavnik zodijaka lako bi mogao biti Bik. Njihov seksualni apetit djeluje nezasitno i uvijek žudi za fizičkim kontaktom, ali nemojte brzati sa njim. Za njega je dobra ljubav kao dobra hrana - voli lagano uživati u njoj. Ako želite zavesti Bika, dajte mu mnogo poklona i iskoristite njihovu senzualnost tako što ćete uvijek mirisati lijepo i imati mekanu kožu i svjež dah.

BLIZANCI
Ako volite pametne ljude, Blizanci su najbolji ljubavnici za vas. Kako biste bilo što uradili s Blizancima, potrebno je da budete inteligentni i duhoviti. Oni su majstori za flertovanje i mogu vas oboriti s nogu samo jednim dodirom. Blizanci su kreativni ljubavnici, pa vam sa njima nikad neće biti dosadno, ali se morate potruditi da ni njima ne bude dosadno sa vama. Da biste zaveli Blizanca, laskajte mu i usredotočite se na njegov um. Suptilno mu pokažite da mislite da je pametan, pitajte ga za savjet i pokažite mu da ste i sami pametni.

RAK
Ovo je najemotivniji i najosjetljiviji znak. Rakovima su potrebni nježan dodir, duboka emocionalna povezanost i partner koji je pažljiv i posvećen. Oni su slatki i pažljivi ljubavnici, ali ako izgubite njihovo povjerenje, ništa ih neće spriječiti da se osvete. Da biste zaveli Raka, napravite romantičnu atmosferu. Oni uživaju kada se drugi brinu o njima.

LAV
Za veliki broj ljudi, ovo je znak koji je najbolji ljubavnik. On konstantno bukti od strasti i seksualno je samopouzdan i moćan. Veoma je inovativan u krevetu. Lav konstantno obasipa svog ljubavnika poklonima i pažnjom. Prilično je lako zavesti Lava - njemu je potrebna samo konstantna pažnja. Da biste doprli do njegove nježne strane, igrajte se njegovom kosom.

DJEVICA
Ako ste spremni biti nekome cijeli svijet, nitko osim Djevice vam neće pokloniti takvu pažnju. Djevice djeluju hladno i smireno na površini, ali su zapravo izrazito senzualna bića. Ipak, Djevice neće za svakoga biti najbolji ljubavnici. One često postanu opsjednute jednom osobom i kad se zaljube, zaljube se do kraja života. Da biste zaveli Djevicu, morate biti uredni i skoro pa savršeni (u skladu s onim što Djevica smatra savršenim). Djevice su ekstremno izbirljive.

VAGA
Kao netko tko voli udovoljavati ljudima, Vaga je veoma pažljiv i privržen ljubavnik. Vaga je veoma emocionalna, pa morate biti pažljivi u ispunjavanju njenih fantazija. Pripadnici ovog znaka nadareni su za flertovanje i vole eksperimentirati u krevetu. Da biste zaveli Vagu, morate biti staromodno-romantični. Morate biti prefinjeni, umilni i ležerni.

ŠKORPION
Škorpion je najaseksualniji od svih znakova. Za mnoge ljude ovo je znak koji je najbolji ljubavnik. Oni koji budu sa njim mogu se osjećati izmanipulirano ili iskorišćeno, a Škorpion a ponekad to i radi - koristi ljude samo za seks. Škorpion imaju magnetičnu, neodoljivu osobnost i odlični su ljubavnici na fizičkom planu, ali ponekad djeluju emocionalno udaljeno. Veoma je teško zavesti Škorpiona, jer je obično ona ta koja zavodi svojim animalnim šarmom i manipulativnim moćima.

STRIJELAC
Ovaj znak je veseo i ponaša se kao dijete, što ga kao ljubavnika čini kreativnim. Strijelac dugo ostaje mlad u duši, pa je veoma otvoren za eksperimente u krevetu. Njegova podvojena osobnost znači da može biti divlje strastven s nekim, a onda poželjeti da produži dalje. Strijelčevi ne vole veze, ali ako tražite zabavu, Strijelac je najbolja osoba za to. Da biste zaveli Strijelca, usredotočite se na struk, kukove i butine, gdje oni vole biti dodirivani. Također, morate optimistično gledati na život i imati dobar smisao za humor.

JARAC
Jarac je rezerviran i mora biti mnogo zaljubljen da bi prešao na fizičku intimnost. On nije raspoložen za eksperimentiranje, ali sa druge strane, to ga čini staloženim i sigurnim životnim partnerom. Da biste zaveli Jarca, morate se mnogo truditi i biti umjereni. Usredotočite se na suptilne dodire i seksi veš i nemojte im odmah dati cijelu sebe. Postupno zbližavanje dovest će do neopisivo jake eksplozije.

VODENJAK
Ovaj znak vas voli zbog vašeg tijela i nije mu bitno jeste li u vezi ili ne kad treba doći do seksa. Oni vole divlju strast i nepredvidljivu romansu. Njihova buntovnička priroda traži osobu koja je što manje savršena. Ako tražite vatrenog ljubavnika, ovaj znak je najbolji ljubavnik za vas. Kako biste zaveli Vodenjaka, pravite se da ste nezainteresirani i da vas je teško zavesti.

RIBE
Veza sa Ribama je puna zadovoljstava. Njima je potreban stabilan i sretan partner. Kada jednom nađu nekog takvog, rado će pristati na sve opcije u seksu. Da biste zaveli Ribe, morate biti agresivni. One su po prirodi lijene i ne vole mnogo juriti za nekim, pa vi morate juriti za njima.

cafe.ba