Angelina Jolie ne može oprostiti Bradu Pittu jer je njoj i djeci život okrenuo naglavačke

Angelina Jolie
Holivudska ljepotica se od Brada Pitta rastala u rujnu 2016. godine, no njihov razvod nije okončan ni nakon tri godine. Kako pišu američki mediji, Angelina još uvijek ne popušta jer osjeća gorčinu prema Bradu, a sve zbog uvjerenja da je život nje i njihovo šestero djece okrenuo naglavačke. Navodi se i kako se Angelina zapravo nikada nije željela udati za Brada Pitta, i nakon svega što je s njim prošla donijela je čvrstu odluku da se više nikada neće udavati.
 
'Angelina još uvijek osjeća puno gorčine prema Bradu, zbog čega ne popušta. Osjeća da je njezin i život njihove djece okrenuo naglavačke i želi da se zbog toga osjeća odgovornim', rekao je za UsWeekly neimenovani izvor, prenosi Tportal.hr. Život u inozemstvu, kako se požalila u časopisu Harper's Bazaar, njezina je velika želja koja ne može biti ispunjena jer mora živjeti tamo gdje to zbog djece želi Brad Pitt. Ova njezina primjedba stvara ružnu sliku o glumcu kao o nekome tko radi i snima što želi, a odlučuje o njezinoj sudbini iako i ona ima svoj život i svoju karijeru. Međutim, drugi izvor podsjeća kako je cijela obitelj prije razvoda egzistirala nomadskim načinom života, kojemu je uzrok bio Angelinin nemir.
 
'Brad je djeci uvijek želio pružiti stabilnost, dok je Angelina uvijek govorila kako djeci pružaju idilično djetinjstvo jer ih izlažu različitim zemljama, jezicima i iskustvima', kaže ovaj izvor. Otkako su se zbog nepomirljivih razlika razišli u rujnu 2016. godine, bivši par još nije viđen zajedno. Nisu još zaključili ni svoj razvod, a nad djecom dijele fizičko i zakonsko skrbništvo. Otkako je napustila Brada, Angelinu nisu povezivali n s nekim muškarcem. Glumca su dovodili u vezu s više žena, a najčešće se spominje pedesetogodišnja dizajnerica nakita i holistička iscjeliteljica Sat Hari Khalsa.