Anamarija, ljepotica iz Playboya: Volim svoje tijelo i ničeg se ne sramim

anamarija, Playboy

Žodlično fukcioniraju i da taj svoj dobar poslovni “klik” mogu podići na novu razinu?

U ovom slučaju - fotosession za Playboy!

Lijepa Anamarija Frlan, mlada fotografkinja, skinula se pred objektivom svojeg kolege Zvonimira Kušeca i svim budućim modelima pokazala kako se to zapravo radi, piše Jutarnji list.

Njezina ljubav za fotografijom, koja je zaživjela već u petom razredu osnovne škole, s vremenom se proširila i na ljubav prema poziranju. Ergo - Anamarija u sijenu, Anamarija s konjem, Anamarija u vinogradu, Anamarija u jezeru...
Anamarija na selu: plavokosa studentica novinarstva skinula sve sa sebe za Playboy (VIDEO)
- To iskustvo nikada neću zaboraviti. Bilo je prekrasno. Jako uzbudljivo. Otišli smo u malo selo pokraj Vrbovca i napravili brdo odličnih fotki. Činjenica da sam i sama fotograf čitavu nam je stvar bitno olakšala. Ja ipak vrlo dobro znam što sve treba učiniti da bi fotka ispala što bolja - priča 22-godišnjakinja, koja je na svoje prvo iskustvo s Playboyjem, bez lažne skromnosti i stidljivosti, jako ponosna.

- Ni u jednom trenutku nisam se nećkala hoću li to napraviti ili ne. Jednostavno na to gledam malo drukčije od drugih. Jako mi je zanimljiv taj moj prijelaz iz uloge fotografa u ulogu fotomodela. Volim svoje tijelo i ničega se ne sramim. Sve je prirodno i prihvaćam ga točno takvo kakvo jest - priča Frlan, koja sa 30-godišnjim Zvonimirom ima, kaže, posebnu vezu.

- Osim što super surađujemo, sa Zvonimirom mi je lijepo raditi i zato što osjećam da me, iako sam pred njim gola, ne gleda kao muškarac, nego isključivo kao fotograf, što s nekim fotografima često nije slučaj - otkriva.

Dobru suradnju potvrdio je i Zvonimir.

- Anamarija se odlično snalazi i ispred i iza kamere. Jako sam zadovoljan fotografijama - zaključuje Kušec.

foto: playboy