Ako želite zavesti Hrvaticu - ovo morate znati!

partner, veza, ljubav, sex, veza, sex, partneri, veza, rođenje, muškarac žena, mozak, partner, veza, ljubav, seks, mitovi, muškarac, partner, veza, ljubav, tip, ljubav, ljubavni život, načini, ljubav, iskrenost, veza, brak, veza, partner, ljubav, veza, partner, ljubav, veza, partner, crno vino, ljubav, veza, partner, ljubav, godine, veza, preljubnica, preljub, preljubnik, sex, veza, partner, partner, veza, ljubav, kompliment, sex, veza, partner, sex, žena, partner, veza, poklon, veza, razmišljanje, sex, veza, partner, sex, veza, partner, žene, muškarci, veza, partner, cura, spoj, kupljenje, muškarci, žene, glupost, veza, brak, veza, Novac, partner, čari, život, zajednica, ljubav, veza, partner, žene, ponašanje, veza, Facebook, veza, žena, veza, pravi, muškarci, žene, varanje, veze, geste, veza, ljubav, sreća, parovi, varanje, muž, znakovi, hodanje, brak, snaha, zet, Hercegovina, veze, istraživanje, ljubav, veza, vrste, partneri, tajne, otkrivanje, veza, ljubav, odluke, muškarci, brak, z

...krajeve portal Croatia Week je sastavio listu naputaka kako osvojiti Hrvaticu, koje mogu biti poprilično temperamentne i naizgled teške za shvatiti.

Treba vam nešto znanja

Hrvati imaju impresivno opće znanje, a budući da su iz male zemlje morali su učiti nekoliko stranih jezika, puno povijesti i zemljopisa cijelog svijeta. Činjenica je kako vi sami vjerojatno ne znate baš toliko o Hrvatskoj, no ako želite zavesti Hrvaticu važno je ne napraviti elementarnu pogrešku i ne znati baš ništa o njezinoj zemlji, trpati je u "istočni blok" s Ukrajinom ili misliti da je još dio Jugoslavije. Hrvati će na to reagirati drsko i podcjenjivački, a diskusija s djevojkama neće završiti dobro.

Trud da se nauči nešto

Hrvatski je težak jezik, a naša imena i prezimena se ponekad čine nemoguća za izgovoriti. Ipak, djevojke će zaista cijeniti ako uložite truda u to, a usput naučite i pokoju hrvatsku riječ.

Strast iznad svega

Hrvati su strastveni ljudi, a to je vidljivo u gotovo svemu čega se prime. Strastveni su oko glazbe, politike, odnosa, ljubavi, mržnje. Općenito, Hrvati najviše preziru one koji u sebi nemaju strasti već su apatični. Stoga, nemojte biti pasivni i mlaki.

Hedonizam je važan

Život se treba svoditi na uživanje, a Hrvati to dobro znaju te cijene finu hranu, dobra pića i odmaranje. Kafići su uvijek puni, a druženje u njima je ritual. Nije važno tko plaća, poanta je da se međusobno počastite - po onom tko zove rundu. Škrtost Hrvatice neće doživjeti kao mudro rukovanje novcem pa im neće biti ni privlačno.

Preuzmite inicijativu

Hrvatice nisu žene koje će olako pristupati muškarcima, one u pravilu žele da se njima pristupi te ih se osvaja. Iako su liberalne, navikle su da momci naprave prvi korak. Čak i ako im se netko sviđa, čekat će mjesecima bez da poduzmu nešto konkretno, pa ako želite nešto tada poduzmite i inicijativu.

Pokažite poštovanje

Hrvati su ponosni ljudi, a kako je pokazivanje nepoštovanja sigurna karta za odbijanje diljem svijeta, tako je i u Hrvatskoj. Nije loše Hrvatici pokazati malo divljenja prema njenoj zemlji, kulturi, povijesti, sportu, ljepoti žena i naposljetku njezinoj. Ipak, u divljenju treba biti umjeren da ne bi zvučali otrcano i ljigavo.

Pokažite karakter

Hrvati su u globalu ljudi čvrstog stava, kakav god on bio. Tako će Hrvatice više cijeniti muškarca sa stavom protivnom njihovom, nego onog koji uopće nema stava. Najgora stvar koju možete napraviti je slagati se sa svime što ona kaže - to pokazuje pomanjkanje karaktera i očajničku želju da se svidite, pa će ona izgubiti interes. Hrvatice vole malo izazova, a osobito nekoga tko će ih natjerati da promisle o svojim stavovima ili stvari pogledati novim očima.

Trebate znati piti

Hrvati su narod koji generalno dosta pije. Ne radi se samo o pivu i vinu, iako su to najčešća priča. Tu su i razne rakije te druga pića, a poznavanje kulture pijenja i riječi "živjeli". Ako niste od onih koji mogu ili znaju popiti, bolje se zadržite na par pića nego da provodite ostatak večeri na WC-u. Također, na zaboravite dami natočiti čašu!

24sata.hr