Ako ste na početku nove veze, a primjećujete ovo, vrijeme je za prekid!

veza, početak, bivša ljubav, bol, istraživanje

Nova veza uvijek je poseban osjećaj, onaj u kojem ste zatrpani leptirićima u trbuhu, iščekivanju razvoja događaja i upoznavanju nove osobe. Ipak, i na početku nekog novog odnosa biste trebali imati širom otvorene oči i pratiti znakovi koji vam mogu pokazati da je riječ o odnosu koji biste ipak trebali prekinuti.

Davanje ultimatuma

Ako ne možete komunicirati s nekim na početku veze, teško da ćete ikada moći. Davanje ultimatuma i ucjenjivanje prekidom na samom početku romanse, vjerojatno će i završiti istim.

Neodgovornost za vlastita nedjela

U svakoj vezi bit će svađe, a ako ne možete razgovarati o tome, već negirati da ste u krivu, to je jasan pokazatelj da imate problema s komunikacijom, a to nije dobra podloga za uspješnu vezu.

Nedostatak uljudnosti prema konobarima i službenicima

Nema opravdanja za loše ponašanje. Oni koji ne poštuju ljude, neće poštovati ni vas.

Nezahvalnost

Nije lijepo biti u vezi s nekim tko nikada ne iskazuje zahvalnost, ni za usluge, ni za lijepe geste.

Nepoštivanje granica

Oni koji ne poštuju vaše granice, fizičke ili emocionalne, vrlo vjerojatno će vam brzo dosaditi. Nije tolijepa osobina na koju ćete moći gledati s ponosom kod svog partnera.

Kašnjenje ili stalno otkazivanje planova

Ovo bi se moglo opisati kao nepoštivanje jer iako smo svi ponekad prezauzeti, svatko će pronaći vrijeme za osobu do koje mu je stalo.

Nesposobnost za samostalni život

- Lijepo je željeti stalno provoditi vrijeme s novim partnerom, no ako ne dajete nimalo prostora toj osobi, to je znak da druga strana želi kontrolirati baš svaki segment vašeg života. Malo privatnosti i slobodnog prostora nešto je što bi svatko trebao imati. Čak i u vezi.

vecernji.ba