9 savjeta za romantičnu večer

1. Glazba

Bez odgovarajuće glazbe nema prave atmosfere. Tako dugo dok je romantična, svejedno je hoćete li se odlučiti za klasične ili moderne note. Pronađite neku od pjesmama iz doba kad ste se upoznali ili s prvog izlaska.
2. Svjetlo svijeća

Za romantično raspoloženje svjetlo svijeće je apsolutno neizostavno. Poseban dojam stvaraju kad ih je više na okupu. Svjesno odaberite njihovu boju. Crvena znači strast, zelena plodnost, žuta privlačnost, ružičasta ljubav, narančasta stimulaciju, a ljubičasta meditaciju.
3. Jabuke, lješnjaci i bademi

Sitne grickalice neizostavni su dio romantične večeri. Lješnjaci su simbol plodnosti. Još su ih naši preci cijenili zbog njihova učinka na sposobnost oplodnje. Jabuke su pak simbol ljubavi. Kombinacije prijaju naravno još bolje i odgovaraju točno godišnjem dobu.
4. Sve u znaku čokolade

Slatki užitak povećava razinu endorfina i brine se za pozitivno raspoloženje. Još romantičnije bit će ako pojedine čokoladne bombone umotate u male ljubavne poruke. Za vrući užitak: poslužite čokoladni fondue s finim komadićima voća. A ako niste znali, banana daje energiju.
5. Obavijeni mirisom

Poprskajte svoj omiljeni miris po sobi, jastucima i sebi. Pripazite pritom svakako da ne pretjerate!
6. Igra doktora

Istražujte uzajamno svoja tijela i pronalazite oprezno najosjetljivija mjesta. Igra će se pretvoriti u strasne zagrljaje.
7. Masaža

Masaža je neizostavan dio romantične večeri. Koristite pritom specijalna, mirisna ulja.
8. Vruća igračka

Priuštite si večer samo za sebe. Pravi je trenutak da isprobate vibrator i ljubavne kuglice.
9. Kamasutra

Oduvijek ste htjeli isprobati ove vježbe? Onda je sada pravi čas. Jer uz ovakvu potpunu opuštenost užitak vam je zajamčen.

izvor: ordinacija.hr