9 osobina koje svaki muškarac traži u ženi

No, postoje neke univerzalne osobine koje svaki muškarac želi prepoznati kod svoje buduće drage. Donosimo vam 9 savjeta kako ga, nakon početnog zajedničkog interesa, privući sebi i po želji ga i zadržati

1. Muškarci ne vole nametljive žene. Poštuju žene koje imaju vlastiti život i prijatelje s kojima izlaze kada on želi prostor samo za sebe, kako bi, na primjer s prijateljima gledao utakmicu.

2. Iako stručnjaci za veze savjetuju da je ponekad poželjno da dame naprave prvi korak, ipak to prepustite muškarcima. Oni vole preuzeti inicijativu i odlučiti kada je idealan trenutak da vas pozovu van.

3. Male stvari čine život. U svakom trenutku pokazujte da vam je stalo i obasipajte ga sitnim znacima pažnje, ali nemojte pretjerivati.

4. Pokažite svoj seksepil, zavedite ga otkrivajući svoje atribute, ali, naravno, ne budite napadne. Maštu muškarca će prije pobuditi naznake dekoltea, nego dekolte koji gotovo sve otkriva.

5. Nikada na prvom sastanku ne pokazujte da biste najradije s njim završile u krevetu. Pustite da se situacija odvija svojim tokom.

6. Svaki muškarac pored sebe želi ženu koju će poštovati i koju drugi poštuju.

7. Budite uz njega kada ste mu potrebne, jer muškarci u partnerici traže i prijatelja.

8. Ne dozvolite sebi da ga zamarate pozivima i desetinama poruka dnevno. Takvo nešto niko ne voli. Također, nemojte ga neprestano ispitivati o budućnosti.

9. Ukoliko želite kulturnog i dobro odgojenog mladića, pripazite na svoj bonton poručuju stručnjaci za veze.

izvor: zadovoljna.hr