8 tajni muškaraca

1. Romantika
Koji muškarac bi se naljutio kada bi dobio poklon od voljene žene? Svako voli biti mažen. Uploadirajte nove pjesme na njegov iPod, skuhajte jelo samo za njega, ili mu pošaljite sexy poruku. Da, da... sve to spada u kategoriju "romantičnog" za muškarce.

2. Iskrenost
Uvijek budite direktne i iskrene s njim. Tako će biti siguran da mu govorite istinu, i neće se pretvoriti u manijaka koji vas prati svake sekunde. Iskrenost je na obostranu korist.

3. Domaća hrana
Muškarci vole hranu, a vole je još više kad je skuhana kod kuće. Iznenadite ga njegovim omiljenim jelom nakon teškog dana na poslu. Ne možete ni zamisliti njegovu sreću.

4. Smisao za humor
Svaki muškarac traži ovu osobinu u potencijalnim djevojkama. Smisao za humor čini vezu opuštenijom, a smijeh razbija monotoniju. Ako se ovo ne događa u vašoj vezi, partner bi mogao pomisliti da vas nešto ometa, ili da ste previše ukočene.

5. Saslušajte ga
Ponekad pivo s prijateljima nije dovoljno da brige nestanu i potreban je neko da ga sasluša. Saslušajte šta ima za reći, i zatim se ostavite te teme. Kada bude spreman da to opet spomene, učinit će to sam.

6. Bez igrica
Davno je izašla iz mode igra toplo-hladno. Bolje se ne pravite previše nezainteresovanom, čekajući satima prije no što mu odgovorite na poruku. Takvim ponašanjem ćete ga ili odbiti od sebe zbog nedostatka interesa, ili će vam na kraju zamjeriti. Ne morate pokazivati preveliku zagrijanost, ali kao vam se sviđa - dajte mu to do znanja.

7. Tišina
Stara poslovica koja kaže da je šutnja zlato, definitvno vrijedi za muški rod. Ako se čini tihim, ne vršite pritisak na njega. Za razliku od žena, ako je muškarac tih ne znači da ga nešto muči, već naprosto nema šta za reći.

8. Nezavisna žena
Muškarcima su neovisne žene sexy. To ne znači da trebate dramiti svaki put kad se on ponudi da plati kavu, ali privlačno je da imate svoje interese i znate ispuniti slobodno vrijeme i bez drugih ljudi.

izvor: xmag.com.hr