7 zabavnih činjenica o djeci rođenoj u veljači

bolnica, bebe, djeca, majka, ostavljena beba, Mostar, Pas, beba, spas, djeca, tajna, muška djeca, sinovi, sperma, doniranje sperme, djeca, djeca rast, spavanje san, hrkanje, imena, djeca rast, popularnost, popularna imena, imena, značenje imena, smiješna imena, djeca, imena, djeca rast, popularnost, popularna imena, bebe, spol, dijete, bebe, Mostar, bolnica, imena, ženska imena , popularna imena, muška imena  , značenje imena, imena, Hercegovina, imena, Hrvati, Mostar, SKB Mostar, djeca, rađanje, imena, bebe
VELJAČA je prilično specifičan mjesec - od toga da ima najmanji broj dana, u njemu slavimo najromantičniji dan u godini, a čini se i da "proizvodi" slatke, vrckaste i vrlo kreativne male duše.

To je moć veljače, a donosimo i druge zabavne činjenice koje se obično povezuju s djecom rođenom u mjesecu koju je pred nama.

Male su šanse da će biti iritantni

Ovo su jako dobro vijesti mame, jer kako su zaključili stručnjaci iz Mađarske, djeca rođena u veljači vjerojatno su šarmantnija od drugih, zbog čega će teško biti opisani kao iritantni, naporni i dosadni. U tom im pogledu pomažu dvije činjenice, ta što su rođeni u zimi, jer su zimska djeca manje sklona drastičnim dramama i promjenama raspoloženja, a druga je ta što se bliže horoskopskim Vodenjacima, znaku s prilično zabavnim karakterom.

Velike su šanse da postanu slavni

Prema istraživanju objavljenom u časopisu Journal of Social Sciences, rođeni u znaku Vodenjaka imaju veće šanse postati slavni. Jak temelj za tu tvrdnju ima njihov već opisan karakter, a drugi je taj što su Vodenjaci skloni umjetnosti i različitim umjetničkim izričajima.

Rođeni u dobrom društvu

Da potkrijepimo sve navedeno, predstavljamo mali dio ekipe slavnih koji su rođeni u veljači, kao što su Drew Barrymore, Sheryl Crow, Jennifer Aniston, a da nisu svi skloni samo umjetničkom izričaju, moramo naglasiti i da će se među sportskim zvijezdama ovog mjeseca slaviti brojni rođendani. Michael Jordan samo je jedan od njih.
Samo u veljači postoji šansa da će dijete imati super specijalan rođendan

Ali ne i ove godine. Naravno da pričamo o prijestupnom danu, 29. veljače, kad su izgledi za rođenjem prilično mali - iznose 0,068 posto, odnosno, tad se rodi 1 naspram 1.461 djeteta.

Njihov kamen je ametist

Ametist je ljubičasti kamen duha, spiritualnosti, nesebičnosti, plemenitosti, ravnoteže, unutarnjeg mira, metamorfoze i preobrazbe, a nekad se smatrao kraljevskim kamenom, odnosno simbolom plemića i hrabrosti.

Rođeni su u znaku Vodenjak ili Riba

Rođeni u prvom dijelu veljače (do 18.2.) spadaju pod Vodenjake koji su, uz sve već navedeno, neovisni, pametni i kreativni, dok oni rođeni krajem veljače spadaju pod horoskopske Ribe koje pak krase drugačije vrijednosti. Ribe su poznate kao suosjećajne, maštovite i jako odane.

Njihov cvijet su ljubičice

Veljača i ljubičasta boja baš se vole, jer osim ljubičastog ametista, kao svog kamena, imaju i svoj cvijet - ljubičice.

index.hr