7 tipova prijatelja koji se sreću u životu

prijateljice, priznanje, prijateljice, pravila, Iva Međugorac, prijateljstvo, prekid vatre , različiti tipovi, laži, prijateljice, izgovoriti, za žene i muškarce, prijateljstvo, S prijateljicama, prijateljice, prijateljica s povlasticama, prijateljice, izbaciti, loš prijatelj , znakovi, prijateljstvo, teška kriza , prijateljice, prijateljstvo, iskrenost, stvari, prijateljice, situacije

1. Slušatelj
Prijatelji su obitelj koju smo sami stvorili, a svatko od njih u našem životu zauzima određenu ulogu. Slušatelj je onaj prijatelj koji pozorno prati svaku vašu riječ. Njega možete nazvati u u četiri sata ujutro i on će vam bez zadrške pomoći. On je pouzdan, zna koji su vaši ciljevi i pomažu u njihovom ostvarenju.

2. Majčinski tip
Ovaj se tip prijatelja ponekad ponaša i previše zaštitnički, ali samo zato jer mu je jako stalo. On je uvijek tu za vas, pomaže u donošenju teških odluka i pravo je rame za plakanje. Majčinski tip je kritičan i govori vam stvari koje možda ne želite čuti, ali sve za vaše dobre.

3. Partijaner
Ovom se prijatelju možete obratiti svaki put kad poželite dobru zabavu ili jednostavno zaboraviti na sve brige. On će vas uvijek nasmijati, spreman je za šalu i s njim nikad nije dosadno zbog čega ga je dobro imati u društvu.

4. Optimist
Svatko u društvu ima barem jednog prijatelja koji i u najgoroj situaciji nađe nešto pozitivno. Ovaj vječni optimist svojim stavom potiče i druge oko sebe da rade isto. Njemu se najbolje obratiti u situacijama kada vam treba malo ohrabrenja ili samo podsjetnik na to koliko ste zapravo sjajni.

5. Kralj/ica drame
Ovaj se prijatelj svaki put "potrudi" zakomplicirati vam život jer voli biti u središtu pozornosti. On je uvijek u pravu i voli se duriti ako nije sve po njegovom što prijateljstvo s njim čini pravim izazovom, piše All Women Stalk.

6. Uzor
Ovaj prijatelj drži sve konce u svojim rukama i živi život kakav svi priželjkuju. On je svojevrstan uzor i svojim vas djelima i ponašanjem tjera da i sami poradite na sebi. U njemu crpite inspiraciju za svoje odluke i redovito tražite savjeta.

7. Komičar
U društvu s ovim prijateljem ne možete se prestati smijati jer je on pravi komičar. On je drugačiji od svih i u njegovoj prisutnosti možete pokazati svoje pravo "ja" ma koliko ono "čudno" bilo. Kad god se osjećate loše, ovaj vas prijatelj može oraspoložiti.

Izvor: 24sata.hr