7 svađa u kojima još nijedan muškarac nije pobijedio ženu

svađa
Muškarci se nerijetko zatvaraju u sebe što zna biti vrlo frustrirajuće, no zanimljivo je i kako neka istraživanja pokazuju kako će muškarcima tijekom svađe prije porasti tlak.

No nijedan odnos nije idealan i bez svađa, a dok ne naučimo kako komunicirati, te dok ne steknemo povjerenje u partnera i sigurnost u sebe i vezu neke su svađe neizbježne, a u njima muškarac definitivno gubi. Naime, koliko god verbalno moćni bili, koliko god se trudili uzvratiti i donositi razne argumente dama je uvijek u pravu.
Otkrivamo vam u kojih 7 svađa je muškarac uvijek gubitnik.

1. Budi iskren jesam li se udebljala?
Razgovor iz kojeg će se teško izvući i najveći diplomata s vrhunskim komunikacijskim vještinama. Iskreno se malo udebljala i pita vas da joj kažete otvoreno, no možda je ipak najbolje da joj malo uljepšate istinu. Isto vrijedi i ako vam pita za iskreno mišljenje o njezinim roditeljima, veličini stražnjice...

"Kada su verbalni okršaji u pitanju muškarci će nerijetko u sukobu sa ženama izvući kraći kraj, u rijetkima će pobijediti, no u nekim svađama sasvim su sigurno gubitnici"

2. Vidjela sam te odmjerio si onu djevojku.
Što se više branite i protestirate, uzvratna paljba bi mogla biti sve žešća. Tu bi vam moglo pomoći pravilo malo iskusnijih frajera koji kažu kako dami uvijek treba prepustiti mjesto s 'vidikom' u restoranu tako će vama pogled manje lutati.

3. Što to gledaš, je li to film za odrasle?
Vjerojatno su svi bar jednom u životu bili uhvaćeni u solo radnji koja ženama nije baš draga i ugodna za vidjeti. Podvijte rep, priznajte da to ponekad radite bez nje i probajte se iskupiti pomirbenim seksom.

4. Zašto sa mnom ne gledaš moje filmove ( Vrag nosi Pradu, Odbjegla nevjesta, Prljavi ples...)?
Svi smo vjerojatno prošli tu fazu kada smo s partnerom htjeli raditi ama baš sve zajedno, pa i gledati romantične komedije. Njegov sve veći otpor zna kod nježnijih polovica izazvati pravi bijes jer i one su ponekad popustile i pogledale koji SF ili ratni film samo zbog njega.

5. Zašto još uvijek imaš fotografije svoje bivše?
Što reći na ovo, teško je smisliti zadovoljavajući odgovor. Stoga je najbolje, zbog mira u kući, zauvijek se riješiti spornih slika.

6. Zar ti se stvarno zabavnije družiti s muškim prijateljima nego li sa mnom?
Opasna zona komunikacije u kojoj morate biti pravi verbalni meštar.

7. Našla sam nešto na tvom mobitelu što mi se ne sviđa?
Još jedna klopka u koju ćete upasti jer sve što kažete vjerojatno će biti krivi odgovor.

No zbog ovih sitnih partnerskih svađa nitko ne treba očajavati, pa zbog njih je i izmišljen pomirbeni seks.

Zadovoljna.hr