6 stvari koje će priznati samo prijateljice

prijateljice, priznanje, prijateljice, pravila, Iva Međugorac, prijateljstvo, prekid vatre , različiti tipovi, laži, prijateljice, izgovoriti, za žene i muškarce, prijateljstvo, S prijateljicama, prijateljice, prijateljica s povlasticama, prijateljice, izbaciti, loš prijatelj , znakovi, prijateljstvo, teška kriza , prijateljice, prijateljstvo, iskrenost, stvari, prijateljice, situacije
1. Izgledaš debelo u tim hlačama
Ovu kritiku vjerojatno ne biste prihvatili baš dobro kad bi vam je uputio dečko ili suprug. Ali kada vam prijateljica kaže 'Nemoj više nikada odjenuti te hlače. Spali ih kad dođeš doma.' poslušat ćete je i napraviti upravo to. Prijateljica će to upozorenje znati sročiti tako da bude jasno da problem nije u vašoj guzi već u tim groznim hlačama.

2. Prestani biti toliko osjetljiva
Samo druga žena može razumijeti hormonsku nestalnost koja često vodi do povrijeđenih osjećaja i suza. Prijateljica će vam najbolje ukazati na fazu 'svi me mrze' koju mnoge žene, pa tako možda i vi, prolaze svakih 28 dana.

3. Nisi loša majka
Znajući da se i vaše prijateljice trude svim silama biti dobar i uspješan roditelj, veliko je olakšanje. Osjećaj krivnje prolazi kada shvatite da svaka druga majka prolazi istu dilemu. Zato su vaše cure tu da razumiju vaše emocionalne turbulencije na početku majčinstva.

4. Pojedi taj kolač
Bez obzira što ste na dijeti i brojite svaki zalogaj, prijateljica će znati pogoditi trenutak kada jednostavno trebate 'predah' od brojanja kalorija. Još ako vam donese kolač koji baš najviše volite, možete biti sigurna da će vaše prijateljstvo trajati zauvijek.

5. Ostavi tu vrećicu čipsa!
U isto vrijeme, prava prijateljica upozorit će vas kada je vrijeme da prestanete zavlačiti ruku u vrećicu čipsa. Kada bi vam je partner pokušao uzeti iz ruke, vjerojatno biste ga prostrijelili pogledom i vrećicu još jače stisnuli, ali prijateljicu ćete poslušati jer znate da vam samo želi dobro.

6. Nosim ti ručak
Lijepo je kada vam prijateljice kažu 'nazovi me ako ćeš trebatati nešto', ali još je ljepše kad same prepoznaju situaciju u kojoj vam je potrebna pomoć. Bilo da dođu po vašu djecu i odvedu ih u park kako biste se vi u miru spakirali za put ili vas nazovu jer znaju da se trebate nekome požaliti. Dobre prijateljice ne čekaju da im kažete da ih trebate, one same znaju prepoznati taj trenutak i pomoći vam bez da ih vi morate pitati.

izvor: zadovoljna.hr