6 načina da saznate je li zagrijan za vas (i hoće li to ikad biti!)

orgazam, iPhon, preljub, ljubavnik, prevara, Smisao za humor, zavodljivost, osmijeh, Seksi pogled, seksualna želja, seks ljubav, muškarac žena, žene, seks u dvoje, pričanje, razgovor, žene, seks u dvoje, godine, iskustvo, ljubavnice, ljubavnik, savršeni ljubavnik, znakovi, žene, muškarci, vještine, ovisnica, zavodnica, ljubomorna, Posesivna ljubav, brak, seks navike, greške, veza, ljubav, žene, muškarci, žene, seks prakticiranje, detalji, ljubav, tajna, žene, muškarci, žene, muškarci, žene, izgled, žene, muškarci
namo kako to može biti frustrirajuće, posebice stoga što se ne poznajete. Je li mu zaista stalo do mene, hoće li se potruditi i želi li mene pored sebe? Na ta pitanja odgovore pokažite u njegovu ponašanju i znakovima koje "odašilje".

1. Jeste li mu vi "plus jedan"? Ako ga pozovu na vjenčanje ili na večeru s prijateljima a on vas ne povede sa sobom, to je loš znak.

2. Zove li vas, ili vam samo šalje poruke? Ukoliko mu je zaista stalo, poželjet će vam čuti glas i saznati kako ste.

3. Sluša li vas pažljivo? Muškarac koji je zaista zainteresiran za vas poželjet će čuti vaše mišljenje o svemu - o svijetu uopće, glazbi koju volite, hrani, poslu...

4. On je blizak (jako blizak) s mnogim ženama? Ako se i nakon određenog vremena ispostavi da i dalje ima mnoštvo prijateljica i da se stalno trudi biti im pri ruci, to treba biti znak za uzbunu. Ukoliko vas zaista voli, prestat će biti rame za plakanje drugima. Jednostavno neće imati vremena za njih jer će željeti - posvetiti se vama.

5. Predstavlja li vas poznanicima? Ako vas upozna sa svojim prijateljima, rođacima i obitelji, to je znak da vas doživljava kao važnu osobu u svom životu (ne samo u svom seksualnom životu).

6. Primjećujete li da razmišlja o vama i kad niste tu? Ukoliko spomene da je gledao film za koji je siguran da bi se i vama svidio ili ako prati vaše omiljene emisije i kad niste zajedno, znači da je vrijeme da se na vašem licu pojavi najljepši mogući osmijeh. Da, upravo sad!

vecernji list