6 grešaka pri seksu s novim partnerom

Ne bojte se

Nikada neka vas ne bude strah od lošeg nastupa ili ne ispunjavanjem očekivanja vašeg partnera. Ukoliko pred budućim ili budućom djelujemo živčano i zabrinuto, če se sigurno neki od tih osjećaja prenjeti na njega/nju i lijepu romantičnu večer možete pretvoriti u noćnu moru.

Ne zavirujte preduboko u čašu

S čašom ili dvije ustvari nema ništa loše, no ukoliko pretjerate s alkoholom partner može protumačiti da trijezni ne biste s njim išli u krevet. Osim toga, na nestabilnim nogama, staklenim očima i alkoholnim zadahom nećete djelovati najprivlačnije. 

Ne očekujte previše

Prvi seks s novim partnerom je namjenjen upoznavanju i istraživanju, kao i dokazibvanju vještina u krevetu. Ukoliko su vam neke stvari išle odlično s bivšim/bivšom ne znači da će vam i sa sadašnjim ići odlično no to ne znači da niste dobri seksualni partneri jedan za drugoga. Neki jednostavno trebaju više vremena da se nađu u krevetu. 



Pri seksu s novim partnerom ne očekujte previše - s vremenom će biti bolje. (Photoxpress)

Ne brzajte

Iako ste se pripremili za divlju strast. imajte zbog budućnosti veze u početku svoje ponašanje pod nadzorom. Svoje najdublje fantazije ne otkrivajte odmah na početku, vaša erotska pomagala neka pričekaju još neko vrijeme u noćnom ormariću. 

Ne spominjite prošlost 

Vaša prošla seksualna iskustva partnera ne zanimaju, zato priče iz kreveta s drugima, usporedbe s bišima radije zadržite za sebe. Usredotočite se na trenutak i pobrinite se da se osoba pred vama osjeća posebno i poželjno.

Ne zaboravite na zaštitu

Skočiti u krevet s nekim, čiju prošlost ne poznajete dobro može biti vrlo ne sigurno. Simptome brojnih spolno prenosivih bolesti je vrlo teško prepoznati, zato prvi prvom seksu s novim partnerom nikada ne zaboravite na kontracepciju. Najpreporučljivija je naravno uporaba kondoma, kasnije se možete odlučiti za neke druge metode i vrste, kada se bolje upoznate.

izvor: www.intimatemedicine.com.hr