5 vrsta seksa koje si morate priuštiti

Izmiksajte rutinske položaje koji vam odgovaraju s vrlo malo začina za koje nije potrebna akrobacija niti fizička snaga i doživite jedno sasvim novo iskustvo. Donosimo 6 vrsta seksa koje bi svaki par trebao kombinirati.

1. Usporeni seks
Iako je gotovo nemoguće tijekom radnog tjedna organizirati poslijepodne samo za seksualni užitak pokušajte si unaprijed isplanirati dan koji će vas ispuniti strašću i energijom. Iskoristite vrijeme za seks na najsporiji mogući način.
To uključuje dugu predigru i istraživanje vlastitog i partnerovog tijela poljupcima, dodirima te bilo kakvim drugim pomagalima. Predigra je snažno oružje koje ako se koristi na pravi način može biti puno bolje od samog čina odnosa.

2. Seks na eks
Seks na brzaka je poput bungee jumpinga. Snažna doza adrenalina u sekundi prođe kroz cijelo tijelo, brzo je gotov i ostavlja vas sa širokim osmjehom na licu. Seks ne mora uvijek biti romantičan. S vremena na vrijeme dopustite i sirovoj strasti da vas obuzme. Ne podcjenjujte seks na eks.

"Iako muškarci vole dominirati i držati sve konce u rukama tijekom seksa, oni vole osjetiti i vašu snažnu stranu"

3. Seks zavođenja
Iako većina žena ne može niti zamisliti da bi se pred partnerom zadovoljavala sama zavođenje partnera može biti vrlo zanimljivo. Istraživanja su pokazala kako je promatranje žene dok se samozadovoljava je jedna od najjačih muških fantazija. Osim što će vam vaš muškarac biti zahvalan, i sami ćete doživjeti nevjerojatan nalet zadovoljstva.

4. Seks predaje
Muškarci vole kontrolu u seksu jer im ona daje snagu i osjećaj moći. Dopustite svom partneru s vremena na vrijeme da u potpunosti preuzme ‘igru' u svoje ruke. Prepustite mu se i upoznate ćete njegovu stranu koju možda još niste u potpunosti doživjeli.

6. Dominantni seks
Iako muškarci vole dominirati i držati sve konce u rukama tijekom seksa, oni vole osjetiti i vašu snažnu stranu. Ako još niste preuzmite inicijativu u svoje ruke i nagradite ga svojom strašću. Krenite s predigrom te vi odlučite o načinu, mjestu i tempu strastvenog seksa.

Zadovoljna.hr