5 tajni koje obavezno morate otkriti partneru

žene, muškarci, žene, veza, važnost, laž, istina, žene, muškarci, stvari, žene, izrazi, žene, sram, žene, godine, privlačnost, žene, lezbijke, poriv, cure, sitnice, značanje, tajne, žene, žene, trač, muškarci, žene, žena, stvari, žene, muškarci, mostarke, pare, momci, stvari, žene, muškarci, žene, seks, otkriće, stvari, prijateljice, obećanja, žene, same , sreća, žena, smijeh, mobitel, dnevnik, gradska cura, cura, dnevnik, gradska cura, muškarci, žene, privlačenje, privlačnost, Privlačnost i ljubav, mostarke, ulica, razgovor, mostarke, povratak, mostarke
...s drugima ljudima, naročito na odnos s osobom s kojom su u ljubavnoj vezi. Svi imamo pravo na misli koje su samo naše, no neke stvari u ljubavnim odnosima ne smiju ostati skrivene jer ih mogu ugroziti i - uništiti. Stoga, čuvate li i vi jednu od slijedećih pet tajni skupite hrabrosti i iskreno ih priznajte partneru jer za svaku od njih postoji rješenje.

Autor : Zadovoljna.hr

1. Seksualno ste nezadovoljni
Ako ste već neko vrijeme seksualno nezadovoljni nemojte biti previše direktni i reći partneru da već mjesecima glumite zadovoljstvo jer bi ga to moglo uništiti. Probajte vizualizirati što bi vas moglo uzbuditi i otkrijte mu tu želju.

Predložite mu da zajedno koristite vibrator, isprobate novu pozu u seksu, ili zaključajte vrata spavaće sobe ako se brinete da bi djeca mogla ući i ako ćete se tako lakše usredotočiti na seks. Normalno je da strast u vezi slabi i jača, i ako je trenutno slaba ne znači da će tako i ostati.

2. Djeci ogovarate supruga
Porječkali ste se sa suprugom i umjesto da pustite to u zaborav, smislite pogrdni komentar o njemu i kažete ga - svojem djetetu. Imate li naviku djetetu ogovarati vašeg supruga i njihova oca to će ne samo stvoriti neprijateljske odnose među supružnicima, nego će i djetetu stvoriti tjeskobu jer ga opterećujete stvarima koje ono ne bi trebalo znati i s kojima se ne zna nositi. Najbolji način kako riješiti situaciju je da razgovarate u troje.

"Kao par morate naučiti kako se požaliti na problem umjesto da kritizirate jedno drugo"

Recite suprugu što ste radili i da shvaćate da je to problem. Zatim razgovarajte s djetetom i kažite mu da je ogovaranje tate bila pogreška i da se više neće ponoviti. Pokušajte dokučiti otkud dolaze ti vaši negativni osjećaji i radite na tome da kažete suprugu, a ne nekoj drugoj osobi, kada ste ljuti na njega.

3. Prešutjeli ste što vas muči
Prešutite li nešto što vas muči, negativne emocije poput ljutnje nakupljat će se u vama, i kada se preliju izgovorit ćete i stvari koje ne mislite.

Nije loše svađati se, svađa je oblik komunikacije, ali morate biti konstruktivni. Kao par morate naučiti kako se požaliti na problem umjesto da kritizirate jedno drugo. Počnite tako da kažete zašto ste još uvijek uzrujani kako biste 'raščistili' zrak te radite na tome da vaše rasprave i svađe budu produktivne.

4. Prešutjeli ste nešto iz prošlosti
Naravno, partneru ne morate otkriti sve što ste radili prije nego što ste upoznali njega, ali ako postoji nešto iz vaše prošlosti za što smatrate da bi ga smetalo, naročito ako bi to saznao od neke treće osobe, bolje da mu sami kažete.

Na taj način puno su veće šanse da ćete dobiti partnerovu podršku i da ćete se još više zbližiti. Jednostavno mu recite da postoje neke stvari iz vaše prošlosti koje vas muče i da bi vam puno značilo kada bi saslušao o čemu je riječ.

5. Osjećate se depresivno
Depresija je psihička bolest koja utječe na normalan odnos prema drugim ljudima te na sposobnost da budete dobar partner i roditelj. Stoga je vrlo važno da kažete partneru ako se većinu vremena osjećate bezvoljno, tužno i ako na sve gledate crno, i da se ne sramite reći da vam je potrebna pomoć.

Osoba koja vas voli neće vas osuđivati i ne treba vas biti strah da će vas manje cijeniti ili smatrati da se ne znate nositi s problemima. U najboljim vezama ljudi ne moraju biti savršeni, ali moraju biti prisutni. Ako partnerova pomoć nije dovoljna da odagnate depresiju, vrlo je važno potražiti profesionalnu pomoć.