5 stvari koje će odbiti svaku ženu

Stop
No, to su samo komadići slagalice koja u konačnici daje cjelovitu sliku. No, prije nego je uspiju postaviti na zid, slagalicu treba propisno posložiti.

Postaviti okvire pa slagati srž najčešći je scenarij. No što kada izgubite samo jedan komadić slagalice? Ili još gore, ne vidite da taj jedan komadić uporno gurate na krivo na mjesto. I onda se potrga...

Samouvjereni u svoje metode osvajanja baš poput pingvina, započinjete svoj zavodnički ples. No kako ne biste završili poput mužjaka skakajućeg pauka koji može "platiti glavom" ako se ženki ne svidi njegov način zavođenja, doznajte što ženama ne odgovara, odnosno, što će je zasigurno odbiti od vas.

1. Previše nametljivi

Prvi susreti mogu biti vrlo nezgodni i zbog nekih krivih poteza mogu lako postati i zadnji. Ako vam se jako sviđa, djevojku ipak nemojte stalno pokušavati dodirivati. Ta nametljivost odbit će je i prije nego je nešto krenulo u smjeru novog susreta i druženja. Budite opušteni i suzdržite se od toga da ste stalno u njenom "osobnom prostoru". Žena će vam dati do znanja kada je spremna za fizičku prisnost.

2. Neprimjerena odjeća

Dogovorili ste se vidjeti na nekoj utakmici, a vi ste došli u odijelu, košulji, kravati i nedaj Bože šeširu? Ili ste za prvi susret izabrali baggy hlače koje "reklamiraju" pola vaše gole stražnjice? Nije ovo stvar toga da žene nisu nikada zadovoljne i da traže dlaku u jajetu, ali ako niste sigurni koji outfit će biti prikladan, uvijek birajte klasiku. Traperice i majicu.

3. Bla bla

Jasno je, vrijeme je da se upoznate pa pričate o svemu. Ali zar ćete zaista sjediti na prvom spoju s djevojkom za koju želite da vam postane buduća partnerica, a vi još pričate o bivšoj? Čemu? Zaboravite na sve protekle veze i okrenite se budućima. Ako nju nešto zanima, budite sigurni da će pitati. Onda imate otvorenu stazu za odgovore, ali nikako nemojte o bivšoj pričati s emocijama. Zamislite se u situaciji da dajete iontervju nekoj nepoznatoj osobi i iznesite samo činjenice. Kratko, jasno i jezgrovito. I dovoljno. Ne otkrivajte više nego je potrebno. Nisu žene baš toliko znatiželjne i ne žele čuti baš sve. A ne želite ni vi da ona to čuje, zar ne?

4. Pričajmo o seksu...

Ajmo radije ne.. Jasno je da volite seks, kao i 99.9 posto muškaraca na svijetu. Čak i ako ne možete dočekati da se uspustite u igrice na plahtama s tom ženom kraj vas, nemojte samo o tome pričati. Budite pametni i suzdržite se ako je zaista želite dobiti. Inače ćete napraviti kontraefekt. Rijetko koja žena voli biti isključivo predmet vaše požude.

5. Higijena

Bez previše raščlanjivanja: Ako dođete na spoj neuredni, prljavi, znojavi, ruku na srce, nemate neke šanse. Priče o prirodnoj privlačnosti i "mirisu testosteroona" ostavite kući. Ili kod prijatelja u kafiću. Dođite na spoj čisti i uredni i nemojte zaboraviti na koju kapljicu parfema. nema ništa seksipilnije od toga da vam se žena stalno približava jer mirište tako da vas na mjestu želi "pojesti". Vjerujte, malo parfema neće učiniti čudo, ali zasigurno će biti ogroman plus. Nemojte ga propustiti!

vecernji list