5 pouzdanih znakova da je dobar ljubavnik

seks, vježbe, seks, ovisnost, seks, ljubav, zavođenje, priroda, seks, užitak, seks, savjeti, seks, gradilište, hrana, seks, Iva Međugorac, Iva Međugorac, seks, fantazije, zanimanja, ljubav, veza, partner, znakovi, ljubavnik, veza, partner, osjećaji, varanje, ljubavnici, način, signali, flert, očijukanje, muškarci, žene, ljubav, znakovi, ljubav, život, savršeni ljubavnik, HRANS, prevara, oprost, ljubav, zaljubljivanje, zaljubljenost, dan zaljubljenih, ljubav, zaljubljivanje, zavođenje, koketiranje, ljubav, zaljubljenost, žene, zavođenje, muškarci, Valentinovo, dan zaljubljenih, privlačnost, signali privlačnosti, muškarac, veza, partner, šefica, ljubav, posao, preljub, preljubnica, preljubnik, manipulator, veza, zaljubljenost, horoskopski znakovi, horoskopski znakovi u krevetu, muškarci, razlog, preljub, prevara, priznanje, muškarci, varanje, varanje, ljubavnice
1. Otvoreno vas odmjerava

Osoba koja vas "svlači" pogledom definitivno je zainteresirana za vas i želi vam to staviti do znanja.

Što je više njegov pogled fokusiran na vas, to je on više zainteresiran. Svakako, ovo ne mora obavezno značiti da je u pitanju dobra osoba ili je omiljen u društvu ... Ali, u većini slučajeva, odličan je u krevetu.

2. Dobro se ljubi

Kad kažemo "dobro se ljubi" to ne podrazumijeva da gura svoj ​​jezik u vaša usta, niti očekuje od vas da se sami pozabavite njime. Ova osoba se zna ljubiti usnama, a jezikom vas samo blago dodiruje.

3. "Gađa" vas sitnim bezobrazlucima

Kada je siguran u sebe i svjestan toga da ima što ponuditi partnerici u krevetu, muškarac vješto barata seksi bezobrazlucima. Ako vam na uho priopći detalje o tome šta bi vam sve radio da ste tog trenutka sami, i od toga vas podiđu žmarci, budite sigurne da je odličan ljubavnik.

4. Neprestano vas dodiruje

Ako često ima potrebu držati za ruku, igrati se vašom kosom ili vam dodiruje lice, pogotovo dok se ljubite, velike su šanse da je dobar u krevetu.

5. Upija svaku vašu riječ

Čak i kada ono o čemu mu pričate nije u njegovoj domenu ineteresa, on vas pozorno sluša. Znate li zašto? Zato što ga zanimate vi! Muškarac koji pomno sluša vaše riječi će također čuti i ono što je izgovoreno između redova i što ste samo nagovijestili, a i to je nephodno za dobar provod u krevetu.

Izvor: Broj1.hr