5 neugodnih pitanja o seksu koje muče svakog muškarca

pitanja, pitanja o seksu
Ipak, postoje pitanja koja se vrzmaju po glavama, kad je riječ o tome što nježniji spol preferira u krevetu, ali ne usude se pitati
Autor : Zadovoljna

1. Je li veličina zaista važna?
Muškarci će si ovo vječito pitanje uvijek postavljati bez obzira koliko ih mi pokušavale uvjeriti da veličina nije presudna jer bez dobre tehnike ni najveći ne može zadovoljiti. Štoviše, za ženu seks može biti bolan ako je penis preveliki, a opet s druge strane, koga može zadovoljiti premali?

 

2. Je li bitno trajanje snošaja?
U želji da snošaj ne traje prekratko, muškarci se ponekad koriste i malim trikovima pa tijekom odnosa razmišljaju o nečem sasvim trećem. No, to se može obiti o glavu pa seks traje predugo, nekad čak i 45 minuta! Dakle, trajanje snošaja je važno, a da bi i žena bila zadovoljena u prosjeku mora trajati 15, 20 minuta.

3. Je li predigra precijenjena ili podcijenjena?
Većina žena voli predigru. No, ona ne podrazumijeva samo ljubljenje, maženje i slično. 'Zagrijavanjem' za seks može se smatrati i način na koji vam muškarac priča, prijašnji spojevi i vrijeme provedeno zajedno prije seksa.

Međutim, nekad je i brzi, spontani seks poput onoga na kuhinjskom stolu, strastven kao i seks s predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome da je seks s predigrom bolji od onoga bez predigre, već da je drugačiji.

4. Je li žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?
Prije bi se moglo reći da se žena osjeća iznevjerenom ako joj partner ne priušti orgazam. Ipak je to glavni pokazatelj da je muškarcu stalo do partnerice.

Ženama je orgazam bitan gotovo jednako kao i muškima, jedina je razlika u tome što one ne osjećaju bol u predjelu intimnih organa ako se uzbude, a ne dožive ga.

5. Je li oralni seks bolji od običnoga?
Muškarci obožavaju kad ih partnerica oralno zadovolji i o tome međusobno puno više razgovaraju nego o običnom seksu. Stoga ih čudi kad žena ne voli oralni seks, čak i kad se njima pruža taj užitak, a takvih ima.

Ženama treba dati vremena da same odluče kad je pravi trenutak za to. U nekim slučajevima oralni seks mogao bi se opisati kao prijatelj koji rijetko izlazi, ali kada izađe odlična zabava je zagarantirana.