5 lakih načina za ludi orgazam

Iako ne postoji provjereni trik kojim vas možemo utješiti, savjetujemo da provedete neko vrijeme eksperimentirajući i donosimo 5 trikova koji će vas zasigurno dovesti do cilja

Penetracijom do eksplozivnog orgazma

Dugotrajna, senzualna penetracija itekako je poželjna. Prije negoli vaš odabranik krene u akciju, stavite jastuk ispod stražnjice, a klitoris namažite lubrikantom, čime ćete mu omogućiti lakši pristup do G točke. Zamolite ga da lagano penetrira i radi kružne pokrete, masirajući vaš klitoris.

Strast i nježnost- nepogrešivi izbor

Mješavina senzualnih pokreta i poljubaca po intimnim dijelovima tijela recept su za siguran orgazam. Kad ste na vrhuncu jasno mu recite da uspori i izljubi vas, intimni poljupci pomoći će vam da se opustite.

I dalje mu dajite naputke, sada za žestoki potez. Neka superbrzim pokretima ulazi i izlazi iz vas, i ponovno uspori i krene s poljupcima. Na samom kraju promijenite položaj, sjednite na njega i vrhunac je zajamčen.

Donjim rubljem do vrhunca

Ostavite na sebi donje rublje što je duže moguće. Neka vam dečko liže dijelove tijela oko gaćica i grudnjaka, istovremeno stimulirajući klitoris.Nakon samo nekoliko minuta jasno mu dajući do znanja da želite akciju. Dok ulazi u vas masirajte si bradavice i stisnite njegovu guzu jače k sebi, eksplozivni orgazam je nakon ovoga neizbježan.

Položaj na kojem će vam klitoris biti zahvalan

Dok je na vama stavite noge preko njegovih ramena, ulaz do G točke je pri tomu slobodan od svih zapreka. Čvrsto se odgurujte petama, čime ćete ga natjerati da vas snažno pritišće tijelom. Potom se podignite donjim dijelom tijela i dajte mu svu slobodu da penetrira, zadržite se neko vrijeme u tom položaju i svršite zajedno!

Seksualnim pomagalima zasladite užitak

Garantirani vrhunac zajamčen je već pri pomisli na ono što slijedi. Izvucite Isprobajte vibrirajuću kapsulu i proslijedite ju svom dragom u ruke. Neka vam stimulira dijelove oko klitorisa i kombinira s oralnom igrom. Vjerujte nećete se moći obuzdati...

zadovoljna.hr