5 brojki zbog kojih je seks još bolji

No brojke su ono što se uz seks najčešće veže bilo da se radi o minutama izdržljivosti, centrimetrima ili pak broju partnera, stoga vam donosimo činjenice i brojke za koje do sada niste znali.

69- dobro poznata seksualna poza o kojoj se najviše priča i oko koje se dizalo puno prašine poza je koja se baš i ne prakticira. Naime nedavno istraživanje pokazalo je kako ju tek 15 posto ispitanih parova i primjenjuje.

200- prosječan broj kalorija koji se sagori tijekom polusatnog seksualnog odnosa. Zvuči savršeno ako uzmemo u obzir da se tek 50 kalorija više sagori tokom 45 minuta treninga koji se sastoji od brzog hodanja.

48- posto žena priznaje kako su lažirale orgazam, utješno za muški spol neće biti ni kada otkrijemo kako je isto napravilo 11 posto pripadnika njihovog klana.

34- posto žena o seksu razmišlja svakog dana. Ova brojka i ne zvuči loše iako je muški spol puno napredniji pa tako čak njih 74 posto o seksu razmišlja i do dva puta dnevno.Žene probudite se!

13- milijuna žena u Americi priznalo je kako online porno filmove gledaju barem jednom mjesečno. Brojka koja se vrti oko muškaraca u ovom slučaju neka ostane nešto što možete tek pretpostaviti.

Izvor: zadovoljna.hr