5 beauty navika koje će vas proljepšati za mjesec dana

koža, retinol, kofein, spriječava bore, spriječava bore, zaglađuje bore, lučenje hormona, hormonalni poremećaj, razina hormona, starenje, menopauza, japanska maska, spriječava bore, recept, lice, beauty navike, starenje, beauty tajne, beauty navike

1. Počnite jutro sa čašom tople vode s limunovim sokom i medom

Voda s ovim dodacima budi vaš organizam, dobro djeluje na metabolizam i probavu. Vaše lice izgleda bolje, a trbuh je ravniji.

2. Vježbajte 15 minuta svako jutro ili večer

Kate Hudson je nedavno priznala kako smatra da su čučnjevi najjednostavniji i najbolji način da ostanete u formi, a popularna vježba "plank" (daska) također je jedna od najboljih za dovođenja mišića u tonus. Napravite svaki dan 20 čučnjeva i napravite plank u trajanju od minute. Čini se ništa posebno, no rezultate ćete vidjeti već za mjesec dana!

3. Pijte vodu

Glavobolja, ljuštenje kože, lomljenje kose i celulit neki su od znakova nedostatka vode u organizmu. Pijte bar 2 ili 2,5 litre vode dnevno - tonus vaše kože bit će bolji, boja lica ljepša, a počet ćete gubiti i suvišne kilograme (žeđ često miješamo s osjećajem gladi).

4. Počnite primjećivati ono lijepo u sebi

Manjak samopouzdanja velik je problem. Uvijek primjećujemo nedostatke, a ne ono lijepo. U ogledalu vidimo samo svoj veliki nos, a ignoriramo lijepu kosu. Postavite izazove pred sebe - počnite svaki dan na sebi primjećivati jednu lijepu karakteristiku i zabilježite je u blokić. S vremenom će vaše samopouzdanje porasti.

5. Legnite spavati u bilo kojoj nejasnoj situaciji.

Kvaliteta sna, baš kao i njegov nedostatak, odražava se na tvojem izgledu više nego što to možete zamisliti. Potrudite se naći režim sna i zapamtite da je najbolje vrijeme za odlazak na spavanje period između 22 sata i ponoći. Ako se naučite ići spavati u 23, za mjesec dana vaši će podočnjaci nestati, a lice će izgledati puno svježije i mlađe.

izvor: cromoda.com