43-godišnja Hrvatica i njezin 16-godišnji vjerenik dobili kćer!

renata i erwin, Renata Juras, beba, Renata Juras, renata i erwin, beba
Renata Juras (43) i njezin mladi zaručnik Erwin (16) dobili su kćer koju su nazvali Noemi. Renata je djevojčicu rodila u subotu, nešto prije ponoći. Presretni roditelji su novinarima ispričali kako je porod prošao dobro i brzo te su majku već u ponedjeljak pustili iz bolnice, prenosi 24sata.hr.

Hrvatica  Renata Juras (43) i njezin mladi zaručnik Erwin (16) dobili su kćer koju su nazvali Noemi. Renata je djevojčicu rodila u subotu, nešto prije ponoći. Presretni roditelji su novinarima ispričali kako je porod prošao dobro i brzo te su majku već u ponedjeljak pustili iz bolnice. - Bio sam na porodu. U trenutku kada se naša kćer rodila toliko su me preplavili osjećaji da sam zaplakao. Dali su mi i da prerežem pupčanu vrpcu, to je bilo predivno - rekao je Erwin za OE24. Dodao je kako je super osjećaj biti tata te kako bi najrađe svaku sekundu proveo s Noemi.

- Na porodu sam Renati pomagao koliko sam mogao, držao sam je za ruku i brisao joj znoj s čela te je pokušavao umiriti - kaže Erwin.

- Drago  mi je da Renata ima toliko iskustva s djecom, jer sam ja još malo nesiguran u tome kako se ponašati s bebama, ali već danas ću joj prvi put premotati pelenu - kaže Erwin. Renata je Austrijancu Erwinu bila trenerica rukometa. Zaljubili su se i spavali zajedno. Ona je tad imala 41, a on samo 13 godina. Zbog spolnog odnosa s maloljetnikom osuđena je na 22 mjeseca zatvora uvjetno. Nakon što je napunio 14 godina, prema zakonu su smjeli biti zajedno.  Renata ima dvije kćeri iz prvog braka, a obje su starije od Erwina. Nakon skandala oko suđenja i seksa s maloljetnikom Renata je dobila otkaz u rukometnom klubu u kojem je trenirala dječake. Sada trenira žensku ekipu.