4 tajne koja svaka žena mora znati o partneru

Donosimo vam nekoliko tajni koje bi vam mogle rasvijetlili put do njegovog srca (ili kreveta, kako god).

1. Strah ga je da će vas razočarati

Ne, ne mislimo na emocionalno razočaranje, nego na seksualno. Dok se hvalisaju kako mogu ili znaju, muškarci u biti ne razgovaraju o samom činu seksa. Ne detaljno, poput žena. One će s prijateljicama podijeliti sve detalje, od tehnike do estetike, dok je to previše riječi za snažniji spol.

Muškarci znaju kako su žene sve otvorenije, a u svjetlu serija poput Seksa i grada, znaju kako su suočeni s velikim očekivanjima. To u njima budi lagani stres i pritisak kako neće biti dovoljno dobar. Još ako počne razmišljati o vašem bivšem i postavi pitanje: "jesam li bolji nego on"... znate da se morate svjetski potruditi i razuvjeriti ga, što god bila istina.

2. I njemu treba pohvala

Aktivnosti ispod plahte smatrajte igrom u kojoj svaki igrač osvaja bodove. Također, imajte na umu kako muškarci vole pobjeđivati - u ovom slučaju bi to značilo da može vama priuštiti orgazam (ili još bolje - više njih). Nemojte se sramiti pokazati koliko uživate jer će vaši uzdasi na njega djelovati kao ulje na vatru.

3. Ženama celulit, muškarcima penis

Baš kao što žene misle da je kraj svijeta kada im se vide (ili, grozote li, napipaju) kvržice celulita na stražnjici i nogama, tako i muškarci imaju svoju zonu bojazni. Ona se mjeri u centimetrima!

Bez obzira koliko god vas tražio da mu kažete istinito je li najobdareniji od svih vaših partnera, recite mu ono što želi čuti. U suprotnom biste mogli riskirati bojazni, malo anksioznosti i seksualne nedostupnosti.

4. Bradavice nisu zabranjena zona

Ako ste mislili da samo žene imaju osjetljiva prsa i bradavice, varate se! Muškarci obožavaju masažu prsa, a mnogima su njihova prsa omiljeni dio tijela. Ovo je mjesto idealno za masažu uljem ili losionom za tijelo. Opkoračite partnera i sjednite na njega pa krenite s masažom kružeći dlanovima po prsima. Grickajte, sišite mu i štipkajte bradavice. Pazite da ne budete pregrubi te time izazovete nelagodu umjesto da napalite partnera.

ordinacija.hr