4 razloga zašto si ljubomorna i 4 načina kako prestati

prijateljice, test, žene, strahovi, muškarci, žene, stvari, žena, muškarci, muškarci, žene, laganje, žene, tajne, zločaste djevojke, odnos, ljubav, stvari, djevojke, muškarci, žene, veza, laži, žene, izgled, muškarci, varanje, načini, ljubav, špijunaža, stvari, dečko, bivši, Liamu Coughlanu , dvostruki život, žene, muškarci, privlačnost, žene, udaja, žene, nevjera, poklon, stvari, žena, šutnja, brak, spas, prevara, žene, muškarci, stvari, žene, muškarci, pronalazak, nevjera, preljub, preljubnik, žene, zablude, vjerovanje, cure, uleti, kolekcija, varanje, razlozi, ljubav, ljudi, razlike, ljubav, muškarci, žene, mušakarci, žene, stvari, sramota, dnevnik, gradska cura, žene, prevara, greške, žena, žene, tajne, priče, obljuba, preljuba, partneri, bračne vode, prekid veze, prijateljice, tipovi, dečko, cura, šutnja, varanje, žene, preljub, ljubomora, žene, partner, partnerica, očekivanja, preljub, mit, nevjera, istraživanje, ljubav, granica, nevjera, istraživanje, pa

No, ako je ima previše, ne samo da će narušiti tvoj osobni mir, nego će vrlo vjerojatno uništiti i tvoju vezu. Ovo su najčešći razlozi zbog kojih žene postaju nekontrolirano ljubomorne.

Nesigurnost

Tvoje male nesigurnosti su ponekad slatke, ali ako ne počneš raditi na njima, postoji velika opasnost da ćeš upravo zbog te nesigurnosti izgubiti dečka. Vidjet ćeš prijetnju u svakoj drugoj curi koja mu se približi, a on će s vremenom početi razmišljati zbog čega je u vezi s takvom curom.

Kako prestati: Obraćaj manje pozornosti na vlastite mane i na tuđe vrline. Koncentriraj se na stvari koje te čine privlačnom i ne razmišljaj o drugim ženama.

Prošla iskustva

Bivši dečko je bio nevjeran pa sada skačeš na svaku poruku koju dobije tvoj novi dečko? Naravno da to možeš raditi i dalje, ali time garantiraš da vam veza neće biti sretna.

Kako prestati: Znamo da je teško, ali počni vjerovati u to da nisu baš svi muškarci isti. Ako te bivši varao, to ne znači da će i novi.

Osjećaj vlasništva

On je TVOJ dečko, ali to ne znači da imaš vlasnički list. Ljubomora nije vezana samo za druge žene, a ako si ljubomorna svaki put kad on izađe s prijateljima umjesto da ostane s tobom, imaš problem s posesivnosti.

Kako prestati: Prestani bilježiti svaki put kad dečko nije s tobom i počni bilježiti svaki put kad jest. Najvažnije od svega, prestani razmišljati o dečku kao o svom vlasništvu, jer on to nije.

Potreba za dramom

Neke su žene ovisne o drami, pa će tako iz potpuno nevinog razgovora izvući potpuno pogrešne zaključke. Samo zato što tvoj dečko priča s drugom curom, ne znači da razmišlja o prevari.

Kako prestati: Razmisli imaš li stvarno razloga za ljubomoru ili ti je jednostavno malo dosadno.

index.hr