3 tipa muškarca koje žene žele

žene, priča, zavođenje, žene, muškarci, zavođenje, zavodnice, zapovijedi, muškarci, žene, papučar, znakovi, muškarac, muškarci, karakteristike, osobine, žena, papučar, pismo, pomoć, papučar, muškarci, varanje
Riječ je o privlačnosti koja postoji od pamtivijeka i nije vezana za vezu i potencijalni brak već jedino za čistu seksualnu privlačnost. Kojoj skupini vi ne možete odoljeti procijenite sami

Tip 1. On je snažan i muževan

Oni su snažni alfa mužjaci, ogromnom količinom testosterona nabijeni frajeri koji oduvijek plijene pažnju. Muževnost je ono što pali žene i predstavnici ove skupine muškaraca uvijek će biti zanimljivi ženskom rodu, bez obzira na sve. Scene iz filmova u kojima preplanuli vrtlar čvrstog, mišićavog i oznojenog tijela prezentira svoju sirovu snagu nešto su što će privući gotovo svaku ženu. Tu naravno nije riječ o dubljim emocijama već o sirovoj strasti.

Tip 2. On ima stila

Elegancija i pristojnost, pomno birana odjeća i društvo, decentan parfem i galantan pristup ženama će nedvojbeno postati privlačni. Iako navedene karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno nula na računu, dovoljno je znati što žene vole, a odgovor glasi - vole biti mažene i pažene. Ova činjenica može se također nazvati životinjska privlačnost jer kako objašnjavaju stručnjaci, baš kao i u životinjskom svijetu, gdje mužjak primjerice ptice ženku osvaja čvrstim i sigurnim gnijezdom, i žene privlači sigurnost i toplina.

Tip 3. On ima 'ono nešto'

Svima koji ozbiljno proučavaju muško-ženske odnose diže se kosa na glavi na sam spomen pojma 'ono nešto'. Međutim, činjenica je da za pojedine muškarce koji svojom pojavom ne odaju dojam da bi mogli biti 'otrov za žene', ljepši spol ničim izazvan zaključi 'on ima ono nešto', i zbog toga taj muškarac postane strašno poželjan. 'Ono nešto' može biti bilo što. To je ponekad seksi pogled, lijep glas ili privlačan osmijeh, maniri i talent, ali češće proizlazi iz kompletnog dojma koji netko stvara.

zadovoljna.dnevnik.hr