18 učiteljica koje su svoje strasti zadovoljile s dečkima ispod 18

sex, učiteljice

Ljubav ili pedofilija? Pitale su se porote i suci, ali i američka javnost na suđenju najpoznatijim učiteljicama koje su 'zavele' svoje maloljetne muške učenike.

One su mlade i vrlo atraktivnog izgleda, vjerojatno su mogle pronaći muškarca kad god su željele, no odlučile su se na rizičan i nadasve protuzakonit potez, te u seksualnu aferu ušle s maloljetnicima kojima su predavale. Mnoge 'žrtve' bile su zaljubljene u svoje učiteljice, imali su ispunjen odnos, ali ipak protuzakonit! One su završile u zatvoru, a mladići slomljena srca. Neki su čak nastavili svoju vezu nakon što je ona 'odležala' svoje godine, a on napunio 18.

Pogledajte 18 vrlo seksi američkih učiteljica koje su svoje srce i 'ostalo' dale momcima ispod 18:

Cameo Patch (29), Toole County, Utah

Učiteljica na zamjeni koja je 17-godišnjaku pružala oralni seks. Optužena je za protuzakonit seksualni čin i bludničenje. Kazna: 2000 dolara globe i 36 mjeseci uvjetno uz obaveznu psihijatrijsku kontrolu.

 

Angela Comer (26), Kentucky

Učiteljica matematike u srednjoj školi koja je s 14-godišnjakom održavala vezu i rodila mu sina. Osuđena je zbog sodomije i neovlaštenog seksa s maloljetnikom.

Danielle Walls (25), San Diego, Kalifornija

Učiteljica povijesti u srednjoj školi koja je 16-godišnjem učeniku nabavljala alkohol i drogu, te spavala s njim 25 puta. Priznala je krivnju za nedopuštene seksualne radnje kao i navođenje na ovisnost. Kazna: Godina dana zatvora i pet mjeseci uvjetno.

Christine Scarlett (39), Strongsville, Ohio

Učiteljica likovne umjetnosti održala je natjecanje 'osvoji spoj s učiteljicom' i izabrala 17-godišnjeg Bradigana, te ga kasnije zavela na parkiralištu škole. Uslijedila je seksualna veza, a presuda još nije donešena.

Amber Jennings (30), Dudley, Massachusetts

Učiteljica engleskog jezika u srednjoj školi e-mailom je slala svoje gole fotografije i video bivšem 17-godišnjem učeniku, pa priznala kruvnju. Osuđena je na dvije godine uvjetne kazne.

Rebecca Dawn Bogard (27), Biloxi, Mississippi

Učiteljica u srednjoj školi slala je SMS poruke seksualnog sadržaja 16-godišnjem učeniku i potajno se 'viđala' s njim u svom jaguaru koji je imao registarske oznake 'GRRRRR'. Suđenje još traje.

Mary Kay Letourneau (34), Burien, Washington

Učiteljica u osnovnoj školi ljubovala je s 13-godišnjakom, priznala optužbe za silovanje i odslužila 89 mjeseci zatvorske kazne. Po izlasku na slobodu 2004. udala se za sada 21-godišnju 'žrtvu' i rodila mu dijete.

Pamela Smart (23), Derry, New Hampshire

Zavela je 15-godišnjeg Williama Flynna i prijetila mu da će ga ostaviti ako ne ubije njezinog muža. Osuđena je na doživotnu kaznu zbog ubojstva. O njoj je snimljen film 'To Die For', a utjelovila ju je Nicole Kidman.

Janelle Batkins (42), Clinton, Mississippi

Učiteljica francuskog jezika zavela je 17-godišnjaka i seksala se s njim u njezinom domu nekoliko mjeseci. Suđenje je u tijeku.

Loni Folks (24), Petal, Mississippi

Učiteljica petog razreda koja je zavela 16-godišnjeg učenika. Uhićena je 2008., a suđenje je u tijeku.

Sandra Geisel (42), Colonie, New York

Učiteljica engleskog jezika održavala je seksualnu vezu s četiri učenika od kojih jedan 16-godišnjak. Protiv nje su podignute dvije optužnice za silovanje maloljetnika.

Heather Shelton (22), Buncombe, North Carolina

Pomoćnica učitelja seksala se s 18-godišnjim učenikom, a kako je u ovoj saveznoj državi zabranjen seks s učenikom bez obzira na dob, kažnjena je otkazom.

Carrie McCandless (29), Jefferson County, Colorado

Učiteljica engleskog jezika u srednjoj školi spavala je sa 17-godišnjakom prilikom školskog izleta. Priznala je krivnju za uništavanje dokaza i navođenje maloljetnika na seks. Kazna: 45 dana u zatvoru, pet godina uvjetne kazne, dvije godine kušnje i deset godina evidencije kao seksualnog prekršitelja. Njezin muž bio je ravnatelj te škole.

Amy McElhenney (25), Austin, Texas

Učiteljica španjolskog jezika u srednjoj školi i bivša Miss Texasa spavala je s 18-godišnjakom, a suđenje je u tijeku.

Pamela Rogers Turner (27), McMinniville, Tennessee

Učiteljica tjelesnog odgoja u osnovnoj školi koja je održavala seks i oralni seks s 13-godišnjakom u školi, kod svoje i njegove kuće. Kasnije mu je slala svoje gole fotografije i video s mobitela na kojem izvodi striptiz. Kazna: 270 dana u zatvoru, 15 godina uvjetno i doživotna zabilježba kao seksualnog predatora.

 

Debra Lafave (25), Tampa, Florida

Učiteljica u srednjoj školi koja se seksala s 14-godišnjakom u učionici, svom domu i automobilu. Optužena za bludničenje i neprimjereno ponašanje. Kazna: Tri godine kućnog pritvora, sedam godina uvjetne kazne zatvora i doživotna zabilježba kao seksualnog predatora.

Erica Chevillar (26), Boca Raton, Florida

Učiteljica društvenih znanosti u desetom razredu koja je pozirala za nacionalnu bikini ekipu, pa morala dati otkaz zbog ponašanja nedoličnog učiteljici. Kasnije se slikala i za Playboy.

Tamara Hoover (29), Austin, Texas

Učiteljica likovne umjetnosti čije golišave fotografije su osvanule na Flickru, pa je morala dati otkaz.

izvor: www.dnevno.hr