13-godišnjak nakon snimke oralnog seksa postao 'zvijezda'

otmica, otkupnina, silovanje, Makarska, silovanje, crna gora, silovanje, djevojka, seks, tjeranje, BIH, djevojčice, sila, profesor, manijak, šokantno, maloljetnica, seks, ucjena, maloljetnici, seks, Facebook, kćerka, majka, krevet
Nakon što je objavljena priča o srpskom dječaku (13) koji je snimio oralni seks s godinu dana mlađom djevojčicom i tu snimku pokazivao kolegama za novac, on je na svom Facebooku profilu dobio desetke zahtjeva za prijateljstvo, piše Alo.

Među njima su navodno i djevojčice koje s njim žele stupiti u intimnu vezu. Iz policije u Boru, pod čijom je nadležnošću ova slučaj, još se nisu oglasili o ovom događaju. Iskaze su dali osumnjičeni učenik, oštećena djevojčica, a o svemu su obaviješteni i njihovi roditelji.

Prema zakonu u Srbiji, sud ovog učenika može uputiti u odgojno-popravnu ustanovu u kojoj može provesti od šest mjeseci do četiri godine. Također mu se može izreći blaža sankcija, kao što su školski ukor i pojačani nadzor roditelja.

Podsjetimo, učenik je mobitelom snimio oralni seks s djevojčicom. Za gledanje je tražio 200 dinara, a za prebacivanje snimke 1.000 dinara. Kada je razrednik od njega zatražio da preda mobitel, dječak je snimku izbrisao.