12 stvari koje cure rade prije seksa, a to ne bi priznale ni za živu glavu

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,
1. Vade seksi donji veš koji inače nikad ne nose

A onda pokušavaju odlučiti hoće li neudobne, čipkaste tangice nositi cijelo vrijeme ili će ih jednostavno ponijeti u torbici pa ih neprimjetno u WC-u obući pred sam čin.

2. Briju ili depiliraju - SVE

Ako ste mislili da su dame uvijek besprijekorno dotjerane i savršeno izdepilirane 'tamo dolje' - jako se varate. Ovo je jedna od stvari koju većina žena obavlja neposredno prije seksa.

3. Briju se 'na suho'

To se događa kad pokušavaju biti spontane. Onda se u jednom trenutku sjete svojih zaraslih nogu, pa otrče u prvi WC i iz torbice vade britvicu. Partnera ostave u uvjerenju kako samo moraju 'skoknuti do WC-a'.

4. Na brzinu sređuju nered u stanu

Ne, stan im ne izgleda uvijek tako uredno. Naravno, neće prati prozore i zavjese prije nego što on dođe, ali će sigurno skloniti hrpu prljave odjeće i na brzinu srediti krevet.

5. Obavljaju detaljan pregled vagine

Iako su svjesne da im vagina izgleda potpuno isto kao i posljednji put kada su je pogledale, to ih neće spriječiti da bace još jedan pogled na brzinu prije nego krenu u akciju. Za svaki slučaj. Ipak je on idući koji će je pogledati.

6. Pripremaju popis glazbe

Brigu o seksi atmosferi zasigurno neće prepustiti lokalnoj radio stanici. Ne bi baš bilo zgodno da se u fazi zavođenja s radija zaori neka 'poskočica'.

7. Piške

Mala nužda je obavezna prije seksa. Nitko ne želi takav 'nered' u krevetu.

8. Paze što jedu cijeli dan prije seksa

Ne bi baš bilo zgodno muku mučiti s nadimanjem i plinovima. Stoga teško da će se 'natući' graha.

9. Provjeravaju mirise po cijelom tijelu

Većina djevojaka ima fantastičnu moć da suptilno i neopaženo pomiriše svoja pazuha dok zavodljivo skida majicu. To je prava umjetnost i treba se cijeniti.

10. Ponekad razmišljaju i o drastičnim mjerama 'tamo dolje'

Svaka djevojka će u takvoj situaciji pomisliti na sprejeve, ili čak parfem kako bi bila savršena za to veče. Nikakav neugodan miris ne smije poremetiti planove. Ipak, većina se na kraju odluči samo za standardno pranje, što je, na kraju krajeva, posve dovoljno.

11. Provjeravaju jesu li popile pilulu

Brzinska mentalna provjera o uzimanju kontracepcije se podrazumjeva. Čak i ako je baš cjepidlaka i dosljedna u tome da je popije svakodnevno, ovakve situacije dovode do faze kada mozak radi 300 na sat.

12. Bodre sama sebe u ogledalu

Ionako je u kupaonici da bi obavila nuždu i oprala zube, pa što ne bi usput malo samu sebe ohrabrila.

Magazin.hr