10 stvari za koje je kondom koristan, a nijedna nije seks

olimpijada, kondomi, kondom, kondomi, uporaba, durex, kondomi
Umjesto da tugujete što ih možda ne možete iskoristiti kako ste priželjkivali, napravite npr. anti-stres lopticuPrvo što padne na pamet baš svakom čovjeku kada čuje riječ "kondom" - je siguran seks. Ali, kondomi su odlični za još puno toga u svakodnevnom životu, piše 24sata.hr

Znači, ako imate viška "gumica" kod kuće, ili im je istekao rok trajanja, možete ih iskoristiti na ovih 10 načina:

1. Spašavanje voća: Ugurajte komad voća u kondom i trajati će dulje, na primjer, bananu. Pomaže i kod povrća, ostat će dulje svježe.

2. Umjesto klasične gumice Ako ste ostali bez gumica, a baš vam treba za napraviti frizuru, izrežite kondom na komadiće i dobit ćete cijelu hrpu gumica.

3. Napravite oblog Jednostavno napunite kondom vodom i alkoholom u omjeru 3:1, stavite u duboko zamrzavanje i imat ćete odličan hladan oblog kad zatreba.

4. Vodootporni kaputić za mobitel Ugurajte mobitel u kondom i bit će siguran od kiše, pa čak i ako padne u vodu, neće mu biti ništa.

5. Za sjaj cipela Da, dobro ste pročitali. Kondomom možete ulaštiti cipele. Jednostavno ga izvadite iz ambalaže i protrljajte po obući, sjajit će se kao nikad.

6. Vodootporni zavoj Imate li, na primjer, ranu na ruci i preko nje ste stavili gazu, a želite se istuširati - preko svega toga navucite kondom. Naravno, najprije mu škarama odrežite vrh

7. Da mjehurići iz soka ne ispare Ako ste otvorili konzervu gaziranog pića i ne možete sve popiti, preko konzerve navucite kondom. Mjehurići će ostati unutra.

8. Kao potpala Kondomi se lako zapale pa mogu biti vrlo korisni kao potpala pokušavate li negdje zapaliti vatru. Ipak, morate imati na umu da jako brzo izgore.

9. Napravite anti-stres lopticu Kad već možda nedostaje seksa kao ispušnog ventila za stres, uvijek od kondoma kojeg čuvate možete napraviti anti-stres lopticu. Jednostavno je - napunite ga brašnom ili rižom, zavežite i gnječite. Osjećat ćete se bolje.

10. Za lakše otvaranje staklenki Imate li problema s otvaranjem poklopca na staklenci, preko njega navucite kondom i ići će vam puno lakše, piše BrightSide.